Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Karima Black Seed Oil

(0)
Skrive en anmeldelse
-31%
Karima Black Seed Oil
Karima Black Seed Oil
133 kr.
Vejledende pris: 194 kr.
Fragt fra 39 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-5 Arbejdsdage
    Fragt fra 39 kr.
  • Sælges og sendes af Karima Sweden

Overvåg prisen på produktet

  • VEGAN - CRUELTYFREE - ORGANIC

Karima Black Seed Oil er en 100% naturlig og organisk sort spidskommen olie af den bedste kvalitet, der passer til alle hud- og hårtyper. Olien indeholder værdifulde vitaminer, mineraler, sporstoffer, essentielle aminosyrer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der er vigtige for din hud og hår.


Karima Black Seed Oil er en ekstremt effektiv og effektiv olie, når det gælder reparation, gendannelse og forbedring af beskadigede celler. Dette skyldes dets helt unikke sammensætning af over 100 forskellige aktive stoffer, der har givet olien sine særlige egenskaber.


Passer til: Karima Black Seed Oil er produktet for dig, der ønsker at tilføje en ny dimension til din hud og hår. Vores 100% naturlige sorte spidskommenolie indeholder over 100 aktive stoffer, der reparerer, gendanner og forbedrer dine hud- og hårforhold.


Karima Black Seed Oil har et usædvanligt højt indhold af antioxidanter, der beskytter mod frie radikaler, hvilket nedsætter den tidlige ældning og giver en elastisk og glat hud. Det har også et højt indhold af linolsyre, som bidrager med fugt og afbalancerer fedtproduktion, linolsyre er også antiinflammatorisk.


Olien er også meget rig på de sunde fedtsyrer omega-3 og -6, som begge er nødvendige i en afbalanceret mængde samt et antal vitaminer og mineraler med et særligt højt indhold af vitamin E, B1, B2, B3 og folinsyre. Dette er en olie, der virkelig går dybt og holder huden hydreret og fløjlsagtig glat.


Anvendelse: Den nemmeste måde at anvende olien på er at bruge dine hænder. En fordel ved sort spidskommen olie er, at det er en tør olie og hurtigt absorberes af hud og hår.


Advarsel: Pas på ikke at få olie i øjnene. Skyl straks med vand, hvis dette sker. Holde utilgængeligt for børn. Opbevares køligt og må ikke udsættes for sollys.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.