Jade Roller, Jade Gua Sha & Facial Cupping Pack - Facial Anti Aging

Jade Roller, Jade Gua Sha & Facial Cupping Pack - Facial Anti Aging
Tip en ven

-7%

1019 kr
Vejl. pris 1100 kr
fra 94 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • Top kvalitet - Jade-rullen og Gua Sha massageapparatet er lavet med 100% ren lysfarvet jade. Den grønne sten er meget effektiv, når den implementeres som et skønhedsværktøj. Begge er garanteret af `White Lotus til at vare en levetid med regelmæssig brug.
 • 3-i-1 tilgang - Jade massagervalsen øger mikrocirkulationen og virker hårdt i tonerende hud, og Gua Sha-værktøjet øger stimuleringen, mens Cupping massager løfter og udglatter huden. Brug ansigtsrenseren, før du starter massage, så huden er fri for urenheder. Det kan bruges på alle hudtyper.
 • Helt sikkert - Anti Aging Facial Serum and Face Cleanser er certificeret for at være organisk af Soil Association of Europe, et velkendt institut over hele verden.
 • Bonus Feature - Dette kit er sammensat af White Lotus Anti Aging Specialists og forfattere af No 1 Bestseller bog om micro needleling. En instruktions dvd er inkluderet i pakken.. Den indeholder et program hostet af Anthony Kingston, forfatter af bogen. Han redegør for oplysninger fra hans 20 års erfaring i branchen. Du lærer alt om jade-rullen, Gua Sha og cupping-metoderne, der anvendes i ansigt og krop, til at håndtere stregmærker og cellulitter.
 • Fremragende gave - Jade Roller sæt og Gua Sha sæt er den ideelle gave til en person, der er i hudrelaterede problemer - din tankevækkende gestus vil helt sikkert blive værdsat. De kommer i en smuk silkeboks (jade massager vil blive opbevaret i dem efter tradition).

Jade-rullen har skabt ganske få bølger på det internationale marked, især efter at skønhedspersoner og berømtheder er begyndt at bruge det. Modeller som Kate Moss, Lily Cole, Liberty Ross og Olivia Inge, samt Vogue top facialist, Nichola Joss, har godkendt dette meget effektive skønhedsværktøj.Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 275 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 165 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 94 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »