Jade Gua Sha - Naturkemikaliefri krystal i en Signature Silk Lined Box

Jade Gua Sha - Naturkemikaliefri krystal i en Signature Silk Lined Box
Tip en ven
351 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

*Hvis du ikke har hørt om Gua Sha, mangler du virkelig en kraftig tilføjelse til dit skønhedsregime.

Hver gang imellem kommer du over noget så helt forbløffende, der virker på måder, du måske ikke tidligere havde troet eksisteret.

White Lotus Gua Sha værktøjet er sådan. Det klemmer kurverne i dit ansigt og nakke, hvilket gør denne behandling øger blodcirkulationen samtidig med at du raffinerer og udglatter huden. opnå en storslået naturlig glød til hudens hud.

Gua Sha er blevet vist i forskning til (1):


  • Gua Sha Behandlinger kan reducere smerte i det behandlede område og i mange tilfælde i det omgivende væv. 
  • Gua Sha behandlinger forårsager en 400% stigning i mikrosirkulationen under behandlingen, og denne stigning fortsætter i mindst 25 minutter efter behandlingen

Jade Gua Shas er blevet brugt i Kina i tusinder af år af de rige og magtfulde kvinder i de gamle dynastier.

I det gamle Kina var Jade mere værdsat end guld. Jade Gua Sha blev opbevaret i silkeforetrukne kasser på grund af deres sjældenhed og værdi. Disse kasser beskyttede også dem og sikrede, at jade ikke var udsat for friktion, hvilket kunne skade dem.

Grundlæggerne af White Lotus har uddannet titusindvis af terapeuter i autentisk Gua Sha terapi rundt om i verden. Deres omfattende baggrund i traditionel kinesisk medicin fører dem til at introducere denne vidunderlige teknik på deres internationalt berømte klinik 'White Lotus'. De banebrydede brugen af ​​dette gamle værktøj tilbage i 2008 i almindelige skønhedsritualer, der løb regelmæssige gua sha-klasser i klinikken for klinikere og hjemmebrugere. Gua Sha er stadig kun begyndt at blive opdaget i dag...

Hvid Lotus holder disse traditioner levende ved kun at bruge den højeste klasse jade i sin Gua Sha. Vi sikrer, at de altid gemmes i silke for at få det ultimative i beskyttelse.

Selvom det ofte beskrives som et skrabeværktøj, er Jade Gua Sha meget mere end det. Jade blev traditionelt brugt på ansigtet for at reducere tegn på aldring. Med lidt forståelse kan den bruges til at tone og løfte huden på ansigtet, glatte poser og linjer under øjnene, stimulere en række akupressurpunkter til at forbedre dit udseende og reducere smerter, hvor det er nødvendigt. Fornemmelsen er dybt afslappende og giver et overbærende ansigtsritual.

Den hvide Lotus Gua Sha er håndskåret af og så kvalitet kontrolleret for den bedst mulige finish. Hver Gua Sha leveres med vores logo som garanti for dets kvalitet. I det usandsynlige tilfælde af et problem står White Lotus bag sine produkter med vores lokale venlige og informative engelsktalende kundeservice.


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 163 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 110 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 67 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »