Hypoallergen Dermaroller - Metalfri med Biokompatibel Polymer 1.00mm

Hypoallergen Dermaroller - Metalfri med Biokompatibel Polymer 1.00mm
Tip en ven
601 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-7 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

✔ Dermaroller systemet er allergi venligt og fri for nikkel og alle metaller. - Sikker Skin Needling ✔ Steriliseret af maskine, fuldt sikkerhedstestet medicinsk Derma Roller i anbrudsindikerende pakning
 • Beskyttelses sag - Hudnålrullen lægges i en separat plastikpose for at beskytte mikronåle på rullehovedets hoved og sikre, at de forbliver skarpe og effektive. Alle nåle er maskinsteriliseret, testet for sikkerhed, og sættes i pakker med åbenbaring. • Meget effektiv - Regelmæssig udførelse af denne behandling kan medføre en stigning på op til 1000% i hudens naturlige kollagen og øge absorptionen af ​​produkter gennem huden med op til 10.000 gange. • Naturlig tilgang - Hvid Lotus Anti Aging har inspireret en mere naturlig tilgang til hudnåling i over 10 år. Der er ingen skadelige eller giftige kemikalier, der anvendes til denne behandling, der kan skade huden. • Nul uønskede effekter - Den hypoallergenne nikkel og alt metalfri dermaroller-system garanterer en utrolig sikker hudnåling. Selvom du er allergisk overfor metaller, kan du sikkert bruge nålene, da der ikke længere vil være bivirkninger senere. Det er godt til følsom hud • Single Mold - De mikronåle holdes af en enkelt form biokompatibel polymer, så de ikke falder ud på grund af deres delikate størrelse og fine struktur.  • Video Tutorial inkluderet- Online trin for trin vejledning om, hvordan du bruger dermarollen korrekt af medstifteren Anthony Kingston, Bedst sælgende Forfatter af Holistisk Microneedling. Videoen bliver leveret online med din orden rso du kan streame med det samme.


Skeptisk om anti-aging behandlinger på markedet? Ønsker du at genoprette din tidligere hudtekstur i et snørebånd? Vi har den ideelle løsning til dig - en medicinsk Dermaroller til brug af biokompatible polymer mikronåle, der beskæftiger sig med anti-aging effekter og reducerer dem drastisk.


Effektiv mekanisme


Mikronåle er skabt sammen i en enkelt form for større styrke og stabilitet. Således forhindrer det dem fra et uheld at falde ud.


Ingen allergier


Nikkel findes i varierende proportioner i standard mikronåle og kan være farlig for mange brugere - det kan forårsage alvorlige reaktioner og allergier. Men denne skin needle roller er biokompatibel og er sikker at bruge på alle hudtyper. Det kan bruges af dem, der er i fare for nikkel eller andre metalallergier.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke White Lotus
Skin type Mixed
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 205 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 130 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 77 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »