Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Hårspray Farve

1 / 1

Hårspray Farve

39 kr.
Har du nogensinde tænkt på, hvordan du ville se ud med lyserødt eller grønt hår, men tør ikke rigtigt at tage skridtet til at gå til frisøren for at få håret farvet permanent? Eller har du måske haft lyst til at have alle regnbuens farver som kulør i
Læs mere
Har du nogensinde tænkt på, hvordan du ville se ud med lyserødt eller grønt hår, men tør ikke rigtigt at tage skridtet til at gå til frisøren for at få håret farvet permanent? Eller har du måske haft lyst til at have alle regnbuens farver som kulør i håret for at live det op en dyster hverdag i efterårsmørket? Nu har du endelig chancen! 

Med denne hairspray er dine muligheder uendelige for at blande og eksperimentere med dit hår. Og bare rolig - hvis du ikke vil gå rundt med grønt eller blåt hår hver dag, så er denne farve let at vaske ud med shampoo i brusebadet. Bemærk venligst, at du eventuelt skal vaske håret flere gange, inden den forsvinder, hvis du har tyndt, blondt hår.

Ryst flasken godt før brug, hold den i opretstående position på en afstand af ca. 20 cm., og undgå ansigt og øjne. Tænk også på at beskytte tøj og stofmaterialer i nærheden. Test gerne farven på en lille hårlok, inden du farver hele håret. Instruktioner findes på flasken. 

  • Sprayflasken indeholder 125 ml
  • Opbevares ved stuetemperatur
  • Farven vaskes let ud med shampoo
  • I tyndt, blondt hår kan det være nødvendigt at vaske håret mere end én gang for at farven skal forsvinde
  • Låget på sprayflasken viser, hvilken farve du har valgt
  • Trykbeholderen må ikke udsættes for temperaturer over 50°C
  •  Anbefales ikke til børn
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser