Ægte Rosa Kvarts (Rose Quartz) massage rulle.

Ægte Rosa Kvarts (Rose Quartz) massage rulle.
Tip en ven
507 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
  • For Women

Premium kvalitet / beroligende hud forbedrer teksturen / nærer / forbedrer hudens sundhed

Fjern toksiner - Opbygning af toksiner under huden over tid kan alvorligt påvirke den generelle hudhelse. Men rosenkvarts massage rullen hjælper med hurtig lymfatisk dræning, da det udrydder toksiner ved langsomt at fjerne dem, hvilket reducerer puffiness og forbedrer mikrocirkulationen. Sidstnævnte er yderst vigtigt for at genskabe hudens naturlige udstråling.

Reducer tegn på aldring - Som tiden går, tegn på aldring som rynker, under øjencirkler, fine linjer mv. vises på din hud, uanset din hudtype. Du kan dog bruge rosenkvarts ansigtsvalsen til systematisk at mindske tegnene, mens du forbedrer hudens elasticitet.

Helt sikkert - Autentisk rose kvarts af førsteklasses kvalitet bruges til fremstilling af denne ansigtsmassager. Det har ikke undergået nogen kemiske behandlinger eller indeholder heller ingen kunstige komponenter, så krystallerne bevarer deres naturlige egenskaber. Det er blevet erklæret sikkert for alle hudtyper.

Healing Effect - Vidste du, at ved hjælp af denne ægte jade-rulle også en beroligende virkning åndeligt? Det siges at fremme helbredelse, kærlighed og medfølelse, samtidig med at du forbedrer følelsesmæssig sundhed, så du kan høste fordele på et mentalt niveau samtidig.Glødende hud og roligt sind - lyder godt, ikke?

Dejlig gave - Alle sætter pris på gaven af ​​sund og smuk hud. Præsentér denne vidunderlige genstand til nogen i dystre behov for en bekvem skønhedsbehandling. Roskvarts jade race massager kommer i en smukt monogrammed silkeforet kasse, hvilket gør det til en fantastisk gave.

Beskrivelse: Er din hud sløv og livløs? Ønsker du at komme tilbage, at mistet glød? Det er lettere sagt end gjort, men ikke hvis du har den hvide Lotus Rose Quartz Jade Roller! Det er præcis det, du har brug for til at fodre din hud, slippe af med toksiner og forbedre sin tekstur.

Historien om rosenkvarts

Vidste du at rosenkvarts traditionelt spioneres for at være en "kæreste sten"? Det er velkendt for at have en affinitet for kærlighed - det kan effektivt huske følelserne. Det handler ikke kun om at modtage kærlighed fra andre, men også at forstå, hvordan du elsker dig selv. Stenen fremmer medfølelse og påskønnelse og kan bidrage til at reparere knuste hjerter, efter at du har undergået trauma, tab eller følelsesmæssig angst. Det skaber følelser af harmoni og ubetinget kærlighed i forhold, der allerede er etableret.

Top kvalitet

Vidste du, at disse ansigtsruller er lavet af klasse A rosenkvarts krystaller og omhyggeligt udformet for hånd? Håndtagene er lavet af messing, da det udfører fremragende energi flow.Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 189 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 123 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 73 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »