Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Fructis anti-skæl Shampoo 2i1 400ml

1 / 1

Fructis anti-skæl Shampoo 2i1 400ml

59 kr.

-50%

Rek pris. 119 kr.
Den nye formel shampoo indeholder forstærkende koncentrater owocowe.Wyjątkowe kombination af proteiner med citron, vitaminer B3 og B6, ekstrakter af frugt & oacute; wi planter med dokumenteret effekt, at håret var tilsyneladende sunde og mocniejsze.S
Læs mere
Den nye formel shampoo indeholder forstærkende koncentrater owocowe.Wyjątkowe kombination af proteiner med citron, vitaminer B3 og B6, ekstrakter af frugt & oacute; wi planter med dokumenteret effekt, at håret var tilsyneladende sunde og mocniejsze.Szampon Anti 2i1 er designet til hår & oacute; normal med en tendens til skæl Det indeholder grøn te-ekstrakt, og rensning zinkpyrithion, at eliminere de langsigtede tegn på skæl og giver glans włosom.Rezultat: hår blottet for synlige tegn på skæl og fuld blasku..Bez paraben & oacute; wTestowana under dermatologisk kontrol.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .