Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Fortætte Fructis Shampoo passende volumen på 250 ml

1 / 1

Fortætte Fructis Shampoo passende volumen på 250 ml

59 kr.

-50%

Rek pris. 119 kr.
Den nye formel omfatter en styrkelse shampoo koncentrater owocowe.Wyjątkowe połączeniebiałek citron, vitaminer B3 og B6, ekstrakter af frugt & oacute; wi planter med dokumenteret effekt, der var tilsyneladende sundt hår og fortætte mocniejsze.Szampon
Læs mere
Den nye formel omfatter en styrkelse shampoo koncentrater owocowe.Wyjątkowe połączeniebiałek citron, vitaminer B3 og B6, ekstrakter af frugt & oacute; wi planter med dokumenteret effekt, der var tilsyneladende sundt hår og fortætte mocniejsze.Szampon er designet til hår & oacute; i tynd, mangler objętości.Zawiera ekstrakt granatæble og en innovativ molekyle fiber-Ceylan, KT & oacute; ra træder ON & oacute; smukt hår, fortykkelse af dens struktur, og danner en langvarig virkning af densiteten af hår & oacute; w.Rezultat : klart tættere og frodige włosy.Bez parabener & oacute; wTestowana under dermatologisk kontrol.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .