Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

FLOSLEK ELESTABion T - dermatologisk genoprettende shampoo til tørt hår 150ml

1 / 1

FLOSLEK ELESTABion T - dermatologisk genoprettende shampoo til tørt hår 150ml

69 kr.

-50%

Rek pris. 139 kr.
FLOS-LEK ELESTABion R - Regenerativ Shampoo - designet til tørt hår shampoo og zniszczonych.Specjalistyczny ny generation af intensiv styrkelse hår, i ekstrakter af ginseng rod og vaskemidler, der er baseret på grundlag af milde myjącej.Regeneruje, n
Læs mere
FLOS-LEK ELESTABion R - Regenerativ Shampoo - designet til tørt hår shampoo og zniszczonych.Specjalistyczny ny generation af intensiv styrkelse hår, i ekstrakter af ginseng rod og vaskemidler, der er baseret på grundlag af milde myjącej.Regeneruje, nærer og genopbygger strukturen włosa .Zapobiega tab og forbedrer processen med keratinisering belysningsmidler włosów.Normalizuje naskórka.Likwiduje årsag til skæl og forhindrer det ikke irriterer huden nawrotom.Szampon głowy.Bardzo god skumning, vasket og spłukuje.Substancje aktivitet: ekstrakt af ginseng rod, Polyquaternium 10 , præbiotiske, Elestab HP-100STOSOWANIENiewielka mængde shampoo, gælder for vådt hår, forsigtigt gnide med fingerspidserne, forlader shampoo i 3-5 minutter på hovedbunden og derefter skylles godt. Gentage. Brug Afhængigt af behovene i mindst 3 gange om ugen.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .