Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Extra White Sweet Mint

1 / 1

Extra White Sweet Mint

49 kr.
Det er en god idé at have en pakke Extra White Sweet Mint i tasken, så du altid kan friske munden op. Du får straks masser af friskhed, og så smager det tilmed brandgodt! Du får en pakke med ca. 60 styk tyggegummi med smag af mint. Leveres i en pakk
Læs mere
Det er en god idé at have en pakke Extra White Sweet Mint i tasken, så du altid kan friske munden op. Du får straks masser af friskhed, og så smager det tilmed brandgodt!

Du får en pakke med ca. 60 styk tyggegummi med smag af mint. Leveres i en pakke med 84 gram.

Ingredienser: Sødestoffer, xylitol (30,3%), sorbitol, mannitol, aspartam, acesulfam k; gummibase, fugtighedsbevarende middel E422, aroma, fortykningsmiddel E414, emulgator sojabønnelecithin, farvestof E171, surhedsregulerende middel E500, overfladebehandlingsmiddel E903 og antioxidant E320. Der kan forekomme forandringer i produktets indehold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Du bedes kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis ikke andet angives.

-
Upptäck mer inom Sundhed Mundhygiejne
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .