Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Eveline Lip Maximizer Xl No 06 Bali Island

(0)
Skrive en anmeldelse
56,50 kr.
Fragt fra 19 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-5 Arbejdsdage
    Fragt fra 19 kr.
  • Sælges og sendes af MixedCosmetics

Overvåg prisen på produktet

4,5 ml

Lip Maximizer Xl No06 Bali Island er den perfekte læbe glans til kvinder, der ønsker virkningen af ​​skinnende, forstørrede læber i en velsmagende farve. Den skinnende, farverige formel fugter intenst, nærer og øger volumen på læberne. Den frugtagtige duft forvirrer sanserne, hvilket gør lipgloss-applikationen til en unik fornøjelse. Den hjerteformede dummy sikrer, at du bruger den rigtige mængde formel. For at opnå den ønskede effekt kan kosmetik bruges alene eller påføres din favorit læbestift.

Lip gloss formlen indeholder: - Hyaluronsyre, - Chili, - Jojobaolie, - Capsaicin - Og vitaminer. Ingredienserne i lipgloss forårsager en prikkende fornemmelse, som fører til bedre blodcirkulation og forbedrer læberne. Læberne er fyldigere, næret og forbliver i god stand i lang tid.

Anvendelse: Påfør efter behov. Kan bruges på læberne alene eller efter brug af en krat for at øge effekten af ​​udvidelsen. Du kan også anvende din favorit læbestift.

Sikkerhedsadvarsle:

Advarsel! En let prikkende fornemmelse (opvarmning) af læberne er en garanti for de aktive ingredienser.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.