Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Elektrisk tandbørste Vitality 100 CS Hvid
Elektrisk tandbørste Vitality 100 CS Hvid
Elektrisk tandbørste Vitality 100 CS Hvid

1 / 3

Elektrisk tandbørste Vitality 100 CS Hvid

269 kr.
273 kr.
Oral-B Vitality 100 Cross Action elektrisk tandbørste giver klinisk bevist overlegen rengøring i forhold til en standard manuel tandbørste CrossAction -børstehovedet omslutter hver tand med børster, der er vinklet 16 grader, og 2D -rengøringstek
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Oral-B Vitality 100 Cross Action elektrisk tandbørste giver klinisk bevist overlegen rengøring i forhold til en standard manuel tandbørste

CrossAction -børstehovedet omslutter hver tand med børster, der er vinklet 16 grader, og 2D -rengøringsteknologien svinger og roterer for at fjerne plak bedre end en almindelig, manuel tandbørste.

Timeren, der er indbygget i håndtaget, hjælper dig med at børste i 2 minutter i henhold til tandlægernes anbefaling. Og bedst af alt - det er skabt af Oral -B, det mærke, som de fleste tandlæger bruger verden over.

Kompatibel med følgende udskiftelige tandbørstehoveder: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

- En enkel tandbørste til daglig rengøring. Fjerner mere plak end en almindelig, manuel tandbørste.

2D rengøringsteknologi svinger og roterer for at fjerne plak bedre end en standard manuel tandbørste. Oral-B, det mærke de fleste tandlæger bruger verden over.

Indhold: 1 x tandbørstehåndtag med oplader, børstehoved x1

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser