Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare Prestige 9900 HX9992/12, 5 programmer, 62000 slag/min, 1 ende, sort
Elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare Prestige 9900 HX9992/12, 5 programmer, 62000 slag/min, 1 ende, sort

1 / 2

Elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare Prestige 9900 HX9992/12, 5 programmer, 62000 slag/min, 1 ende, sort

3.043 kr.
3.105 kr.
Sonicare 9900 Prestige betyder effektiv teknologi i et slankt og kompakt design. Tandbørsten er 18 mm kortere end DiamonClean og lavet af førsteklasses materialer for at gøre denne luksuriøse enhed behagelig for øjet og hånden. Du bemærker måske
Læs mere

Sonicare 9900 Prestige betyder effektiv teknologi i et slankt og kompakt design. Tandbørsten er 18 mm kortere end DiamonClean og lavet af førsteklasses materialer for at gøre denne luksuriøse enhed behagelig for øjet og hånden.


Du bemærker måske ikke, at du børster tænderne for hårdt, eller at du ridser dem, men tandbørsten registrerer for stort pres. Lysringen for enden af håndtaget vil diskret minde dig om at reducere tryk eller friktion.


Når du rengør dine tænder, bruger Philips Sonicare 9900 Prestige sensorer til at registrere det tryk, du bruger, rengøringsbevægelse og dækning - op til 100 gange i sekundet. Sensorerne overvåger også børstetid og frekvens.


De fleste af os bruger for meget pres, når vi børster tænder. Derfor justerer vores tandbørste automatisk intensiteten, når du børster for hårdt. Og med Philips Sonicare-appen, som er gratis, får du skræddersyet vejledning og personlige anbefalinger til at tage din tandbørstning til det næste niveau.


Ved børstning registrerer SenseIQ-teknologien tryk, bevægelse, dækning og mere op til 100 gange i sekundet. Det justerer derefter intensiteten, hvis du trykker for hårdt. SenseIQ-intelligensen tager indsatsen væk fra børstetilstandene, så du får en jævn pleje og bedre børstning over tid.


Philips Sonicare 9900 Prestige er designet til dig. Dens state-of-the-art teknologi er i overensstemmelse med dig og så nem at bruge, at du ikke engang vil bemærke det. Heldigvis taler resultaterne for sig selv.


Rengør tænderne uden at gå på kompromis med det multifunktionelle børstehoved A3 Premium. Vores bedste model til dato har vinklede børster, der hjælper med at fjerne op til 20 gange mere plak, selv fra svært tilgængelige områder*. Trekantede knive fjerner op til 100 % flere pletter på mindre end to dage***. Længere børster renser i dybden og giver op til 15 gange sundere tandkød på bare to uger**. Alt sammen uden at skifte børstehoved. Vidste du, at børstehoveder bliver mindre effektive efter 3 måneders brug? Vores BrushSync-funktion™ kan minde dig om, hvornår det næsten er tid til at udskifte dem.


Philips Sonicare-appen har kunstig intelligens og fungerer i perfekt harmoni med din tandbørste. Brug den til at børste tænder med vejledning i realtid om tryk, bevægelse, dækning, varighed og frekvens. Se statusrapporter efter dag, uge, måned og år. Få personlige anbefalinger og forslag til foranstaltninger til bedre børstning. Samtidig holder automatisk synkronisering børstningsdata opdaterede i appen, selv når du ikke har din mobile enhed i nærheden af dig, når du børster.


Fjern plak med lydteknologi - vores guldstandard for effektiv og skånsom rengøring. Mens du renser tænderne, hjælper op til 62.000 børstningsbevægelser og dynamisk væskehandling med at rense selv svært tilgængelige områder, så du føler dig usædvanlig frisk og ren.


Når det er tid til at genopfylde din tandbørste, skal du blot placere den på genopfyldningsbasen. Perfekt til at beundre tandbørstens nye og moderne design.


Den elegante og kompakte taske kan lægges i enhver taske for at holde dig komfortabel, når du er væk hjemmefra. Det slidstærke hylster er beklædt med blødt kunstlæder. For ekstra bekvemmelighed har den en integreret USB-C-port og et USB-opladningskabel, så du nemt kan oplade din tandbørste uden at fjerne den fra sagen.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser