Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare Prestige 9900 HX9992/11, 5 programmer, 62000 slag/min, 1 ende, lyserød
Elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare Prestige 9900 HX9992/11, 5 programmer, 62000 slag/min, 1 ende, lyserød
Elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare Prestige 9900 HX9992/11, 5 programmer, 62000 slag/min, 1 ende, lyserød

1 / 3

Elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare Prestige 9900 HX9992/11, 5 programmer, 62000 slag/min, 1 ende, lyserød

3.317,31 kr.
Sonicare 9900 Prestige betyder effektiv teknologi i et slankt og kompakt design. Tandbørsten er 18 mm kortere end DiamonClean og lavet af førsteklasses materialer for at gøre denne luksuriøse enhed behagelig for øjet og hånden. De fleste af os b
Læs mere

Sonicare 9900 Prestige betyder effektiv teknologi i et slankt og kompakt design. Tandbørsten er 18 mm kortere end DiamonClean og lavet af førsteklasses materialer for at gøre denne luksuriøse enhed behagelig for øjet og hånden.


De fleste af os bruger for meget pres, når vi børster tænder. Derfor justerer vores tandbørste automatisk intensiteten, når du trykker for hårdt. Og med Philips Sonicare-appen, som er gratis, får du skræddersyet vejledning og personlige anbefalinger til at tage din tandbørstning til det næste niveau.


Du bemærker måske ikke, at du børster for hårdt, eller at du ridser tænderne, men din tandbørste registrerer for stort pres. Lysringen for enden af håndtaget vil diskret minde dig om at reducere tryk eller friktion.


Når du rengør dine tænder, bruger Philips Sonicare 9900 Prestige sensorer til at registrere det tryk, du bruger, rengøringsbevægelse og dækning - op til 100 gange i sekundet. Sensorerne overvåger også børstetid og frekvens.


Philips Sonicare 9900 Prestige er designet til dig. Dens state-of-the-art teknologi er i overensstemmelse med dig og så nem at bruge, at du ikke engang vil bemærke det. Heldigvis taler resultaterne for sig selv.


Ved børstning registrerer SenseIQ-teknologien tryk, bevægelse, dækning og meget mere op til 100 gange i sekundet. Det justerer derefter intensiteten, hvis du trykker for hårdt. SenseIQ-intelligensen tager indsatsen væk fra børstetilstandene, så du får en jævn pleje og bedre børstning over tid.


Rengør tænderne uden at gå på kompromis med det multifunktionelle børstehoved A3 Premium. Vores bedste model til dato har vinklede børster, der hjælper med at fjerne op til 20 gange mere plak, selv fra svært tilgængelige områder*. Trekantede knive fjerner op til 100 % flere pletter på mindre end to dage***. Længere børster renser i dybden og giver op til 15 gange sundere tandkød på bare to uger**. Alt sammen uden at skifte børstehoved. Vidste du, at børstehoveder bliver mindre effektive efter 3 måneders brug? Vores BrushSync-funktion™ kan minde dig om, hvornår det næsten er tid til at udskifte dem.


Fjern plak med sonisk teknologi - vores benchmark for effektiv og skånsom rengøring. Mens du renser tænderne, hjælper op til 62.000 børstningsbevægelser og dynamisk væskehandling med at rense selv svært tilgængelige områder, så du føler dig usædvanlig frisk og ren.


Philips Sonicare-appen har kunstig intelligens og fungerer i perfekt harmoni med din tandbørste. Brug den til at børste tænder med vejledning i realtid om tryk, bevægelse, dækning, varighed og frekvens. Se statusrapporter efter dag, uge, måned og år. Få personlige anbefalinger og forslag til foranstaltninger til bedre børstning. Samtidig holder automatisk synkronisering børstningsdata opdaterede i appen, selv når du ikke har din mobile enhed i nærheden af dig, når du børster.


Når det er tid til at oplade tandbørsten, skal du blot sætte den på opladningsbasen. Perfekt til at beundre det nye og moderne tandbørstedesign.


Den elegante og kompakte taske kan lægges i enhver taske for at holde dig komfortabel, når du er væk hjemmefra. Det slidstærke hylster er beklædt med blødt kunstlæder. For ekstra bekvemmelighed har den en integreret USB-C-port og et USB-opladningskabel, så du nemt kan oplade din tandbørste uden at fjerne den fra sagen.

Funktioner

Formål Voksen
Tandbørste type Sonisk tandbørste
Integreret timer Ja
Antal tandbørstnings funktioner 5
Tandbørstningstilstande Daglig pleje, Dyb rensning, Gum pleje, Sensitiv, Blegning
Tandbørste frekvens (pulseringer) 62000 Omdrejninger pr. minut
Tryksensor Ja
Produktfarve Champagne
Børsteform Oval
Udskylningsapparat Ingen
Bluetooth Ja
Aftageligt hoved Ja
Understøttelse af mobilapp Ja

Strømstyring

Strømkilde Batteri
Batteriteknologi Lithium-Ion (Li-Ion)
Batteritype Indbygget batteri
Batterilevetid (maks.) 336 t
Genopladelig Ja
Vekselstrømsindgangsspænding 110 - 220 V

Emballage indhold

Antal medfølgende håndtag 1 stk
Børstehoveder medfølger 1 stk
Tandtråd inkluderet Ingen
Opladningsetui Ja
Basestation Ja
USB-kabel inkluderet Ja

Batteri

Indikator for batteriniveau Ja
Indikator for batteriniveau Ja

Identifikation

EAN 8710103952381
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser