Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Elektrisk tandbørste ORAL-B iO 6, Bluetooth, 3D-rengøring, 5 programmer, 1 ende, hvid
Elektrisk tandbørste ORAL-B iO 6, Bluetooth, 3D-rengøring, 5 programmer, 1 ende, hvid

1 / 2

Elektrisk tandbørste ORAL-B iO 6, Bluetooth, 3D-rengøring, 5 programmer, 1 ende, hvid

(20 anmeldelser)
1.406 kr.
Mikrovibrationer Det runde børstehoved er inspireret af tandlæger og giver dig en overlegen rengøring med mikrovibrationer og oscillerende virkning. Beskyttelse af tandkødet Den smarte tryksensor viser et rødt lys, når du børster for hårdt, og
Læs mere

Mikrovibrationer

Det runde børstehoved er inspireret af tandlæger og giver dig en overlegen rengøring med mikrovibrationer og oscillerende virkning.


Beskyttelse af tandkødet

Den smarte tryksensor viser et rødt lys, når du børster for hårdt, og et grønt, når du børster korrekt.


Sensationel

Oral B iO kombinerer det runde børstehoved med mild mikrovibrationsbørstning

M

Monica S

for 7 måneder siden

[Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Jeg har fået mulighed for at teste denne tandbørste via Smartson og jeg har været meget tilfreds med mit køb. Tandbørsten er virkelig effektiv og jeg oplever mere rene tænder og mindre tandkød virker mindre generet. Bestemt en tandbørste som jeg vil anbefale andre.

R

Rasmus

for 7 måneder siden

[Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] din nye bedste ven, når det handler om at få børstet tænderne. Jeg har test tandbørsten i ca. 3 uger nu og den virker fantastisk, mine tænder er rene og mit tandkød har aldrig været mere glad, funktionen som fortæller om du presser for meget på tænderne, er en fantastisk funktion, samt børsten holder super godt i forhold til andre eltandbørster jeg har haft, så helt klart et plus herfra, den "soniske" børsten funger rigtig godt så man skal bare føre den rundt så klarer den selv jobbet.

A

AdemAdem

for 7 måneder siden

Super fantastisk tandbørste. Min gamle elektriske tandbørste var en tidligere topmodel, men denne nye oral B slår den klart!

M

Mons

for 7 måneder siden

Har prøvet en lille måned. Hoved er for mig, for stort. Derudover bruger den forholdsvis meget batteri pr børstning, ca 8%. Den er dog behagelig at holde om og den giver tydelig besked omkring hårdhed af børstningen.

J

Jeannette

for 7 måneder siden

Jeg har prøvet den i 4 uger nu og mine tænder har aldrig været så rene som nu da jeg har implantater er det vigtigt for mig at børstehovedet kan komme ind de steder en helt alm. tandbørste ikke kan og denne model gør det perfekt