Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

EcoMasters fugtgivende antipigmenterings ansigtscreme, 50 ml
EcoMasters fugtgivende antipigmenterings ansigtscreme, 50 ml
EcoMasters fugtgivende antipigmenterings ansigtscreme, 50 ml
EcoMasters fugtgivende antipigmenterings ansigtscreme, 50 ml

1 / 4

EcoMasters fugtgivende antipigmenterings ansigtscreme, 50 ml

372 kr.
Formålet med denne gulerods- og argan-ansigtscreme er at hjælpe med hyperpigmentering og misfarvning af huden og at hjælpe med at skabe en glat teint. Ved hjælp af naturlige ingredienser har cremen beroligende egenskaber suppleret med en frisk, let
Læs mere

Formålet med denne gulerods- og argan-ansigtscreme er at hjælpe med hyperpigmentering og misfarvning af huden og at hjælpe med at skabe en glat teint. Ved hjælp af naturlige ingredienser har cremen beroligende egenskaber suppleret med en frisk, let aroma. Dette produkt bør bruges regelmæssigt til at lysne og genoplive huden.


For en lettere teint

Forhindrer pigmentering i ansigtet

Med gulerødder og argan

Fugtet aloe og jojoba

Til daglig brug

Luksuriøs duft



Du er sandsynligvis en af de mange, der forsøger at få en glødende ansigtshud, men ubehagelige hudpletter kan forhindre dette. Denne gulerods- og argancreme giver dig et naturligt alternativ til at bekæmpe hudpletter.


Gulerod og argan ekstrakt bruges til sin kendte evne til at blødgøre og fugte, blandet med forskellige andre vigtige faktorer for naturligt at forbedre og afbalancere din hud. Gulerod og argan ansigtscreme lyser, fugter og genopliver ansigtet naturligt. Fri for silicater og parabener.



Beskyt mod direkte sollys på et køligt, tørt sted. Holdes ude af syne og rækkevidde af børn.


Sammensætning

Aqua, glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) bladekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frøekstrakt, Daucus Carota subsp. Sativus (gulerod) ekstrakt, Olea Europaea (oliven) frugtolie, Argania Spinosa (argan) nuklear olie, ascorbinsyre (C-vitamin), niacinamid, glycin soja (sojabønne) olie, hydrolyseret hvedeprotein, panthenol (vitamin B5), beta-glucan, hydrolyserede jojobaestere, arbutin, tocopherylacetat, persea gratissima (avocado) olie, natriumhyaluronat, pentylenglycol, glycerylstearat, ethylhexylstearat, caprylhydroxaminsyre, xanthangummi.


Oplysninger om brug

Påfør et tyndt, men jævnt lag på hele ansigtet dagligt før sengetid og massér ind med fokus på de områder, der er mest bekymrende. For maksimal effekt og fornøjelse anbefales det at bruge det regelmæssigt hver dag.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser