Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Eco Jade spiller roller med Gua Sha Massagesten
Eco Jade spiller roller med Gua Sha Massagesten

1 / 2

Eco Jade spiller roller med Gua Sha Massagesten

109 kr.

-65%

Rek pris. 315 kr.
Opdag hemmeligheden bag en gammel kinesisk hudplejeteknik med Eco Masters Jade ansigtsroller & Gua Sha med C-vitamin serum. Dette innovative skønhedssæt kombinerer traditionel jadevalsning og gua sha-massage. Den beroligende jade-rolle har en for
Læs mere

Opdag hemmeligheden bag en gammel kinesisk hudplejeteknik med Eco Masters Jade ansigtsroller & Gua Sha med C-vitamin serum. Dette innovative skønhedssæt kombinerer traditionel jadevalsning og gua sha-massage. Den beroligende jade-rolle har en forfriskende effekt, mens den alsidige Gua Shan er fremragende til behandling af muskelspændinger med en dybdegående massage. Når massageværktøjer bruges sammen med et foryngende serum, kan de modvirke forekomsten af ​​tegn på ældning, pigmentpletter, pletter og mørke rande, hvilket kan give dig en ungdommelig hud med udstråling !!


Perfekt til massering og forfriskning af huden

Bekæmper tegn på aldring

Udjævner hudfarve og pigmentændringer

Modvirker mørke rande og poser under øjnene

To-sidede ansigtsruller lavet af 100% ren jade

Alsidig Gua Sha


Hvad er Eco Jade ansigtsroller med Gua Sha?

Ved at kombinere traditionelle kinesiske hudplejetraditioner med moderne ingredienser står Eco Masters Jade i roller med Gua Sha og nærer din hud med en omfattende metode. Den tosidede ansigtsrulle med 100% rene jadesten giver en beroligende og forfriskende følelse i ansigtet, mens du masserer væk tegn på stress.


For at supplere din hudplejerutine indeholder dette sæt også en alsidig Gua Sha, der har en afslappende virkning og hjælper dig med at opretholde hudens udstråling.
Hvad er Jade Rolling?

Jadevalsning er en traditionel kinesisk hudplejeteknik, der har været brugt i århundreder. Ifølge traditionen kunne metoden hjælpe med at afbalancere 'chi' og fjerne negativ energi fra huden. I dag bruges den bløde og afkølende overflade på den kinesiske jadevals til at massere og lysne huden op. Ansigtsvalsen har også mange andre fordele, da jadevalsning kan opfriske og berolige huden som en del af din daglige hudplejerutine.Hvordan fungerer Gua Sha?

Gua Sha bruges til at stramme og massere huden. Når det bruges regelmæssigt, kan værktøjet stimulere, berolige og forynge huden for at modvirke rynker, fine linjer, hævelser i ansigtet og mørke rande under øjnene.Hvis du vil have en strålende glød, skal du bruge din jadevalser 5 minutter om dagen direkte fra køleskabet for at give huden en glød. Brug Gua Sha i 10 minutter ved sengetid. Forkæl dig selv med en foryngende ansigtsmassage med både din jadevals og dit Gua Sha-værktøj mindst 3 gange om ugen, og brug dem dagligt for optimale resultater.Instruktioner til Jade Roller Kit


Før brug

Efter rensning og toner påfør 5-10 dråber C-vitamin-serum i ansigtet og masser forsigtigt ind med cirkulære bevægelser.


Kinder, Käke & Panna

Brug den større rulle, og rul den langsomt og forsigtigt fra midten af ​​ansigtet opad og udad over huden.


Hage og hals

Brug den større rulle. Start under hagen og rul langsomt og forsigtigt udad og ned ad halsen mod kravebenene.


Øjne

Brug den mindre ende af rullen. Start fra det indre øjenkrog og rul udad, både over øjenlåget og under øjet.


Efter brug

Tør rullen forsigtigt af med en fugtig klud, og lad den lufttørre inden opbevaring. Du kan også bruge en antibakteriel gel, hvis du foretrækker det.


Tip

Brug din jadevalser i 5-10 minutter, mindst 3 gange om ugen. For de bedste resultater skal du opbevare det i køleskab eller fryser for at få en forfriskende effekt.
Instruktioner til Gua Sha-værktøjet


Før brug

Rens huden, og brug toner og fugtighedscreme i henhold til din sædvanlige hudplejerutine.


Kinder, Käklinje & Panna

Placer Gua Sha-værktøjet på din pande, og lad det stå fladt mod huden. Flyt værktøjet langsomt over huden i en opadgående bevægelse fra øjenbrynene mod din pande og derefter mod kinderne. Flyt derefter værktøjet fra næseborene udad mod ørerne.


Hage og hals

Når du når hagen og nakken, kan du aflaste trykket og fortsætte med en konstant nedadgående bevægelse mod kravebenene.


Øjne

Når du behandler det følsomme område under øjnene, kan du trykke let og flytte værktøjet fra det indre øjehjørne udad mod templet.


Efter brug

Rengør Gua Sha-værktøjet med en fugtig klud og rengøringsmiddel efter hver brug. Lad det lufttørre inden opbevaring.


Tip

Anbring Gua Sha-værktøjet i køleskabet i et par minutter inden brug for en afkølende og forfriskende effekt. Brug værktøjet mindst 3 gange om ugen, 10 minutter ad gangen for at få den bedste effekt.
I pakken: 1. Jade Roller & 1. Gua Sha

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .