Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Buket med Sæberoser

1 / 1

Buket med Sæberoser

149 kr.
Sig det med sæbe! Ja, det lyder måske nok lidt underligt, men bare vent! For når du ser denne buket med roser, forstår du det hele. Roserne er nemlig lavet af velduftende sæbe. Super detaljerige, realistiske og romantiske! Perfekt valg, når du vil fo
Læs mere
Sig det med sæbe! Ja, det lyder måske nok lidt underligt, men bare vent! For når du ser denne buket med roser, forstår du det hele. Roserne er nemlig lavet af velduftende sæbe. Super detaljerige, realistiske og romantiske! Perfekt valg, når du vil forære en unik blomsterbuket til din kæreste på Valentins Dag eller står og mangler en romantisk fødselsdagsgave.
Du får her en smuk blomsterbuket med 7 røde sæberoser med en skøn duft. Der medfølger desuden en fin kuvert med snor og blomst til at lukke den med. Skriv en valgfri hilsen på et stykke papir og vedlæg det i kuverten.

Leveres i en flot gaveæske med små dekorationer, der giver en ekstra luksuriøs følelse.
Upptäck mer inom Skønhed Parfume
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .