Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Bandas Depilatórias Corporais Solimo Vanilje (4 x 16 pcs) (Refurbished A+)

1 / 1

Bandas Depilatórias Corporais Solimo Vanilje (4 x 16 pcs) (Refurbished A+)

129 kr.

-16%

Rek pris. 153 kr.
Kunne du tænke dig at have de fineste skønhedsplejeprodukter i dit hjem - god kvalitet til en fantastisk pris? Du kan ikke undvære Bandas Depilatórias Corporais Solimo Vanilje (4 x 16 pcs) (Refurbished A+)!Anbefalet brug: Bikinilinie/intime områderAr
Læs mere

Kunne du tænke dig at have de fineste skønhedsplejeprodukter i dit hjem - god kvalitet til en fantastisk pris? Du kan ikke undvære Bandas Depilatórias Corporais Solimo Vanilje (4 x 16 pcs) (Refurbished A+)!


  • Anbefalet brug: Bikinilinie/intime områder
  • Aroma: Vanilje
REFURBISHED: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger; nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfelt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som:
  • A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand.
  • A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning.
  • B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade.
  • C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.
  • D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .