Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Anti-Ar Derma Roller kit, allergivenlig

Fri fragt
Anti-Ar Derma Roller kit, allergivenlig
Anti-Ar Derma Roller kit, allergivenlig
853 kr.
Fri fragt
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-4 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af White Lotus Anti Aging

Overvåg prisen på produktet

Biokompatibel Derma Roller Scar Fjernelse-Beroligende Effekt-Ingen Allergier -Derma Roller Cleaner & Økologisk Scar Reduction Serum


 • Regenerering af hudceller - Den derma rulle er grundlæggende bruges til at fremkalde kollagen naturligt, hvilket er vigtigt for at slippe af med ar, alder pletter og andre hudrelaterede problemer. Det angriber i grunden de gamle misalignerede kollagenfibre af arret væv og bryder dem ned. Det nye lag, der er oprettet, er glat og jævnt.
 • Sikker - Den hvide Lotus rulle er lavet ved hjælp af biokompatibel rulle. Det er helt nikkelfri, så du behøver ikke bekymre dig om allergiske reaktioner. Det er velegnet til alle hudtyper. Derudover er det maskinsteriliseret og forseglet i emballage, der er åbenbar.
 • Designet af eksperter - Dette kit er blevet samlet af derma rullende specialister for hurtigt og effektivt at reducere ardannelse.
 • Meget effektiv - Denne metode til brug af derma-rullen reducerer ar op til 70%, hvilket er fantastisk! 1,0 mm-modellen er også egnet til behandling af større områder af ardannelse. Så bumserør eller kyllingpestrester, uanset årsagen, vil du snart sige farvel til nogen mærker eller pletter.
 • Allround behandling - Behandlingen sigter mod at skabe kroppens naturlige kollagen som nævnt, men effekten af ​​heling er forøget takket være det økologiske økologiske serum af grøn te. Lotionen bruges efter mikronåling for at berolige huden.
 • Online Video demonstrationer er inkluderet


Ar og blemmer er en årsag til stor ulejlighed og forlegenhed. Folk føler sig bevidste om at træde ud af deres hjem med mærker på deres hud - trods alt, hvem ønsker ikke fejlfri og glødende hud, right?

En fælles afskrækkende er, at de fleste teknikker til fjernelse af disse ar koster en bombe på saloner, og når en række sessioner er overstået, bliver din lomme hårdt ramt.


Derfor har vi det perfekte alternativ, der giver resultater og går let på lommen på samme tid. White Lotus Anti Aging Scar Therapy for at bekæmpe forskellige typer ar, så når du gennemfører en session, er effekten synlig.


Formålet med denne form for behandling er ikke kun at reducere udbrud, men forebyggelsen af ​​permanente ar. For voksne, hvis acne har været hvile i årevis, forbliver arene ofte. Sådan permanent ansigtslidelse, især hvis fremtrædende og dybt over kindområdet kan have en stor negativ indvirkning på individets selvtillid.0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.