Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Mist 100ml

1 / 1

Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Mist 100ml

164 kr.

-24%

Rek pris. 215 kr.
Beriget med styrkende ingredienser, bambusekstrakt og skinnende indiske stikkelsbær, og denne Shine Mist tilføjer øjeblikkeligt glans og polerer dit hår med en strålende glans. Den vægtløse finish eliminerer også krus. Indeholder Colour Hold-teknolog
Læs mere
Beriget med styrkende ingredienser, bambusekstrakt og skinnende indiske stikkelsbær, og denne Shine Mist tilføjer øjeblikkeligt glans og polerer dit hår med en strålende glans. Den vægtløse finish eliminerer også krus. Indeholder Colour Hold-teknologi til maksimal beskyttelse af hårfarve.
Bambusserien er baseret på en ren økologisk bambus, der er verdens hurtigst voksende og mest modstandsdygtige plante, kombineret med effektive og holdbare ingredienser, der danner grundlaget for seriens unikke formel. Bambus hjælper med at optimere hårets styrke og til at genoprette og forbedre hårets evne til at håndtere daglige eksterne belastninger.
Fri for parabener, syntetiske farvestoffer, phthalater, gluten og natriumchlorid.
Velegnet til alle hårtyper.
Spray jævnt på tørt hår efter styling.
Upptäck mer inom Skønhed Parfume
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .