Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

2 stk Hånddesinfektion / Håndsprit flydende 80% - 5L
2 stk Hånddesinfektion / Håndsprit flydende 80% - 5L

1 / 2

2 stk Hånddesinfektion / Håndsprit flydende 80% - 5L

699 kr.
Sinfectin desinfektionsmiddel indeholder glycerin, så huden på hænderne ikke tørrer ud. Den er uparfumeret ogaterial. Sinfectin desinfektionsmiddel er ideel på rejser, før måltider, efter temperaturmåling, efter bleskift, ved risiko for smi
Læs mere
  • Sinfectin desinfektionsmiddel indeholder glycerin, så huden på hænderne ikke tørrer ud. Den er uparfumeret ogaterial. Sinfectin desinfektionsmiddel er ideel på rejser, før måltider, efter temperaturmåling, efter bleskift, ved risiko for smittespredning, og når der ellers er behov for rene hænder.
  • Ifølge Statens Seruminstituts retningslinjer skal en effektiv håndsprit baseret på alkohol indeholde alkohol 70%-85% v/v. Der kan anvendes ethanol og isopropylalkohol (der er det samme som propan-2-ol). Håndsprit er nødt til også at indeholde en vis mængde vand, da ren alkohol vil fordampe fra huden, inden den når at virke. Samtidig kræver den proces, der dræber mikroorganismerne, at der er lidt vand til stede. For at undgå udtørring af huden på hænderne bør håndsprit desuden indeholde glycerin, der genfugter huden.
  •  Made in the EU.
  • I overenstemmelse med: EN13727, EN13624, EN1276, EN1650, EN14476 testkrav.
  • CE Godkendt. 
  • Certificeret af European Chemical Agency.


Der er 10 liter håndsprit kommer i kassen i alt.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .