Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Vandtætte vinterstøvler
Vandtætte vinterstøvler
Vandtætte vinterstøvler
Vandtætte vinterstøvler
Vandtætte vinterstøvler

1 / 5

Vandtætte vinterstøvler

499 kr.
Vandtætte vinterstøvler fra áhkká med varmende kunstpels i hele støvlen. Overdel og skaft i tekstil med detaljer i imiteret ruskind og snøre i metalforstærkede huller foran samt vævet strop bag på skaftet. Membran apiTec4.0 gør produktet vandtæt og s
Læs mere
Vandtætte vinterstøvler fra áhkká med varmende kunstpels i hele støvlen. Overdel og skaft i tekstil med detaljer i imiteret ruskind og snøre i metalforstærkede huller foran samt vævet strop bag på skaftet. Membran apiTec4.0 gør produktet vandtæt og samtidigt åndbart og transporterer fugt væk.

Kollektionen áhkká er inspireret af vores nordiske natur og består af funktionelt og flot fodtøj og tøj, der er designet til en eventyrlig hverdag. Nu finder du også boots, støvler og sko til børn i áhkkás sortiment her hos Ellos!

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er miljøvenlig og uden perflourerede stoffer (PFC). Det kan være nødvendigt at imprægnere med imprægneringsspray, hvis vand på overfladen ikke længere preller af. For langvarig brug skal produktet altid tørre mellem påføring, fortrinsvis ved stuetemperatur.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser