Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Sneakers Juovva, vandtæt
Sneakers Juovva, vandtæt
Sneakers Juovva, vandtæt
Sneakers Juovva, vandtæt
Sneakers Juovva, vandtæt

1 / 5

Sneakers Juovva, vandtæt

499 kr.
Høje, vandtætte sneakers fra áhkká i ventilerende mesh og imiteret skind med refleksdetaljer på hælen og ydersiderne. Gummiforstærket tå for øget slidstyrke. Membranen áphiTec4.0 gør skoene helt vandtætte samtidigt med at de er åndbare og transporter
Læs mere
Høje, vandtætte sneakers fra áhkká i ventilerende mesh og imiteret skind med refleksdetaljer på hælen og ydersiderne. Gummiforstærket tå for øget slidstyrke. Membranen áphiTec4.0 gør skoene helt vandtætte samtidigt med at de er åndbare og transporterer fugt væk. Skoene er lette at tage på takket være to praktiske velcroremme. Vatteret skaft og pløs. Vævede stropper på pløsen og bag på skaftet. Udtagelig indersål. Ydersål med godt greb.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen med imprægneringsspray, hvis vand på overfladen ikke længere preller af. Til langvarig brug skal produktet altid tørre mellem påførslen, fortrinsvis ved stuetemperatur.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser