Herresko

Hos os på CDON.COM finder du herresko fra mange populære varemærker. Her findes sko til enhver lejlighed, uanset om du har brug for et par festsko til jakkesættet eller sneakers til jeansene. Anvend sæsonens nyheder og aktuelle kampagner på herresko i vores onlinebutik.
Les mer
Støvletter
 299,-
Støvletter
299 kr.
Læs mere
Tenson Norrberg
 399,-
  • Mid
  • Low
Tenson Norrberg
399 kr.
Læs mere
Vintersko – Herre
Op til-55%
Vintersko – Herre
Op til 55% rabat
Læs mere
Forbered dig til frosten
Op til-35%
Forbered dig til frosten
Op til 35% rabat
Læs mere

Vi vil gøre det let for dig at finde netop de sko, som du har brug for. Derfor er vi nøje med at udvælge varemærker, som er af høj kvalitet og som giver god balance mellem trend og funktionalitet. Uanset anledningen – til arbejdet, til fritiden eller til festlige lejligheder – så vil du finde netop de rigtige sko i vores sortiment. Her finder du bl.a. sko fra Clarks, Björn Borg, Loake, Tiger Of Sweden og Sneaky Steve – alle til lave og konkurrencedygtige priser. På denne side finder du mange af de varemærker, som er ekstra populære lige nu.

I venstremenuen på denne side kan du enkelt vælge den type af skomodel, som du er interesseret i. Vi stræber efter altid at have et så bredt udbud af forskellige modeller, farver og materialer som muligt. Hvis du kigger i venstremenuen, ser du, at vi lagerholder alt fra støvler og boots til hyttesko og tøfler. Filtrér din søgning efter øget model, varemærke og farve for hurtigere resultat. Foretag derefter din bestilling direkte online for hurtig levering og lave priser!