Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Sizzling Simon - Estim

1 / 1

Sizzling Simon - Estim

599 kr.
Sizzling Simon er her og klar til, at stimulere dig og forkæle dig med vibrationer og stimulering på samme tid, fordi dobbelt bare er bedre. Uden en elektrisk enhed eller kabel, så vibrerer, kilder og pulserer all-rounderen med nydelse inde i dig. De
  • Hudvänligt silikonmaterial
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Dubbla motorer – ger starka vibrationer
  • Lätt att rengöra
  • E-stim-enhet för elektrostimulering
Læs mere
Sizzling Simon er her og klar til, at stimulere dig og forkæle dig med vibrationer og stimulering på samme tid, fordi dobbelt bare er bedre. Uden en elektrisk enhed eller kabel, så vibrerer, kilder og pulserer all-rounderen med nydelse inde i dig. Den glatte 27 cm lange og op til 4,3 cm brede silikone krop af denne e-stim-vibrator, får dig til at ryste vidunderligt - du bliver lige så hed som lava.

Sizzling Simon har to vibrationskilder: en i spidsen og en i skaftet. Med 8 forskellige programmer og 5 forskellige styrker, samarbejder de to ret godt sammen. Forenet gør de deres bedste for, at finde den mest varierede måde, at få dig til at opleve ren ecstasy.

Hver af de fem aktuelle stimuleringsprogrammer i denne e-stim-vibrator er designet til, at give dig en ny prikkende følelsesmæssig oplevelse. Sizzling Simon's ledende overflader løber langs siderne, og har 10 forskellige niveauer af intensitet, for at gøre stimuleringen så jævn som muligt.

Du ved, hvordan vi er: 8 vibrationsprogrammer og 5 forskellige stimulerings strøm-varianter var ikke nok for os, så vores Sizzling Simon, har også et træningsprogram, der styrker musklerne i bækkenbunden, som har vist sig, at forbedre evnen til orgasme. De forskellige funktioner, kan kontrolleres meget let, ved hjælp af navigationstasterne på håndtaget. Du kan vælge, om du vil bruge stimuleringsstrøm og vibration kombineret, eller bare en af ​​dem.

Sizzling Simon er lavet af 100% medicinsk kvalitets platin silikone. Dette gør det ikke bare hygiejnisk, men også let at rengøre med en fugtig klud og mild sæbe. Dens langvarige lithium-ion-batteri, kan oplades ved hjælp af det inkluderede Mystim-magnetladnings-USB-kabel. Selv med strøm og vibration, der kører samtidig i den højeste indstilling, fungerer en fuldt opladet Sizzling Simon i mindst 3 timer, før den mister styrken. Så gør dig klar til en uendelig smuk fornøjelse.

Hurtige fakta

  • Hudvänligt silikonmaterial
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Dubbla motorer – ger starka vibrationer
  • Lätt att rengöra
  • E-stim-enhet för elektrostimulering
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser