Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Mono Flex Rabbit Vibrator with App

Mono Flex Rabbit Vibrator with App
Mono Flex Rabbit Vibrator with App
Mono Flex Rabbit Vibrator with App
349 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Vuxen

Overvåg prisen på produktet

Sig hej til Mono Flex! Et kig på dette legetøj og dets orgasmiske funktioner er nok og du er klar til at smide dine trusser!

Mono Flex har to separate og styrbare motorer for at sikre din tilfredshed og forkæler både G-punktet og klitoris med individuelle vibrationsprogrammer og med en overflade lavet af glat silikone. Takket være Silicone Flex-teknologi overføres vibrationerne særligt intensivt til dine hot spots.

Det buede, ovale skaft, en afrundet klitorisstimulator og Silicone Flex-teknologien til dybe, kraftige vibrationer er argumenter nok - men derudover giver Mono Flex dig også mulighed for appkontrol. Kontroller den ved hjælp af den gratis Satisfyer Connect-app, som kan downloades fra både App Store og Google Play.

Brug den nye innovative app og dens overflod af spændende funktioner, som fjernbetjening til din nye vibrator. Design dine egne vibrationsmønstre og del dem med andre brugere, oplev vibrationer i tråd med din Spotify-afspilningsliste eller videochat! Appen og dens mange funktioner tilføjer et helt nyt element til oplevelsen.

Vibratoren har også knapper så du kan styre vibrationerne direkte fra produktet.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .