Pink Floyd samlingsside

Roger Waters, Richard Wright og Nick Mason begyndte at spille sammen i 1963. Det følgende år sluttede innovatoren Syd Barrett sig til gruppen, som derefter skiftede navn til The Pink Floyd Sound, opkaldt efter blues kunstnere Pink Anderson og Floyd Rådet. Navnet blev forkortet ned til Pink Floyd og gruppen blev en banebryder med sin eksperimenterende musik og psykedelisk lysshow.

Det store gennembrud kom i 70'erne med en række million sælgende albums, som Dark Side Of The Moon (der var på den amerikanske hitliste i 14 år!), Wish You Were Here og det fantastiske dobbelt album The Wall, som lå på den i danske hitliste i flere måneder. I begyndelsen af ​ 80’erne forlod Waters gruppen for en succesfuld solokarriere, mens Gilmour, Wright og Mason gik sammen som Pink Floyd, langt ind i 90'erne.

Fri fragt på Pink Floyd – A Foot in the Door

Fri fragt på Pink Floyd – A Foot in the Door

Nu kommer A Foot in the Door på vinyl for første gang. Her finder du nogen af de mest kendte tracks fra Pink Floyds karriere, 1967-1994, samt Storbritanniens top 10 single "See Emily Play". Albummet kan købes på CDON.COM, og hvis du angiver nedenstående rabatkode i kassen, så betaler vi på fragten.

Indtast følgende kode ved kassen: xYmBAHbG

Tilbuddet gælder t.o.m. 24.07.2018 og kan kun anvendes ved et købstilfælde og kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller tilbud. Bemærk at rabatkoden ikke kan registreres efter afsluttet køb.

Vinyl

Alle titler med - Pink Floyd