Aktivitetsarmbånd

Alle Aktivitetsbånd

 

Aktivitetsarmbånd holder øje med din træning for dig

Du kender det sikkert godt, at finde motivationen til at få gang i træningen i hverdagen er ikke altid lige nemt – men man vil jo egentlig rigtig gerne. Det er bare så svært at komme ud af døren. Heldigvis kan du gøre det lettere for dig selv og tage en lille træningspartner med, som nemt og let placeres rundt om dit håndled. Så skal du ikke høre på en, der synes det er fantastisk, så sjovt det er at løbe, imens du knokler. Med et aktivitetsarmbånd er det som om, du har en personlig træner med. Det kan holde styr på din fysiske udfoldelse i form af grafer og statistikker, og det kan efter din workout fortælle, hvor godt du gjorde det - i helt konkrete tal, som du også kan se. Et aktivitetsarmbånd bliver også kaldt et træningsbånd eller et smartbånd, netop på grund af dets formål.

Kom godt i gang med et aktivitetsarmbånd

Find ud af, hvor lang tid det egentlig tog dig at løbe den tur. Hvad lå din puls på, hvor mange kalorier har du forbrændt? Hvor mange skridt tog du i det hele taget? Alt det og meget mere er, hvad dit aktivitetsarmbånd kan fortælle dig. Med apps til din telefon, som findes både til Android og iOS (iPhone), kan du få det hele sendt belejligt og nemt - lige til mobilen. Mærker som Sony, Fitbit, Samsung og Garmin har alle lavet modeller i forskellige prisklasser og med forskellige detaljer, så du skal bare holde udkig efter den model, du helst vil have. Nogle aktivitetsarmbånd kan faktisk give et smartwatch kamp til stregen med en skærm, hvor du kan foretage opkald til venner eller skifte sangene i høretelefonerne. På den måde kan du holde dig opdateret, mens du også holder øje med, hvordan du holder dig i gang. Nogle aktivitetsarmbånd er fokuseret kun på dit helbred. Det tager din puls og måler, hvordan du sover, for at give dig den bedste data, så du kan leve et sundere liv.

Bliv sundere og gladere med et aktivitetsarmbånd

Aktivitetsarmbånd er virkelig smarte opfindelser, og du kan få dem i så mange forskellige modeller, at alle kan være med på både pris og design. Hvis du skal bruge det ekstra spark for at komme i gang, er det her et godt sted at starte. Nogle af dem vil endda give lidt lyd fra sig, når du har siddet stille for længe! Det er altid godt at supplere din sunde livsstil med endnu mere sport. Det behøver ikke at være hurtigt og med høj puls. Prøv noget anderledes og ligeså udfordrende, såsom yoga og pilates, og find det rette udstyr her hos os. Hvis du er ved at starte op på din sunde livsstil, kan det være en god idé at skaffe dig nogle ordentlige sko til lige netop det formål. Det er nemmere at nå dit daglige mål, når dine sko også er behagelige at løbe og gå i. Er du typen, der rejser meget, kan et aktivitetsarmbånd vise dig hvor meget, du egentlig får udforsket - og fungere som en lydløs, vibrerende alarm, hvis du skal sove på hostel. Skynd dig at berige din hverdag og træning med aktivitetsarmbåndet! Køb det hos CDON.COM, Nordens største varehus.