Surfplatta med Android


Hvis du er ude efter en Android-tablet, er du kommet til rette sted! På CDON.com har vi et bredt udvalg af de bedste tablets, som kører med Androids software. Inden du køber, bør du tænke på, hvad du skal bruge din tablet til. Er den til jobbet? Måske mest til børnene eller til at surfe for sjov? » Der findes en model til alle, så læs mere her, hvis du vil have mere information om, hvordan du gør det bedste valg!
 

Hvilke forskellige Android tablets findes der?

Der findes et utal af tablets, som anvender Androids forskellige operativsystemer og opfylder forskellige funktioner. Store, små, hurtige og lette, du kan finde alle versioner og mærker på markedet. De mindste modeller plejer at være ca. 7 tommer store og er meget praktiske, hvis du vil have en skærm, som er noget større end telefonens, men stadig nem at have med. De største er 12-13 tommer store og kaldes normalt hybrider - da de kan ses som en blanding af en laptop og en tablet. De passer godt til dig, som virkelig anvender din tablet som arbejdsredskab.

Hvad skal jeg kigge efter?

Når du vælger en tablet, så tænk godt over, hvad du skal bruge den til. Er den til dig? Skal det være børnenes tablet, eller skal du kunne bruge den på jobbet? Priserne varierer fra et par hundrede til et par tusind. Hvis du vil have maksimal bevægelsesfrihed og kunne bruge din tablet overalt, anbefaler vi, at du køber en tablet, som understøtter SIM-kort. Således behøver du ikke at være forbundet til Wi-Fi, men kan surfe overalt, præcis som du gør med din telefon. Hvis du kun vil bruge din tablet derhjemme, går det an med én, som kun kan kobles på et trådløst netværk.

Hvis tabletten er til børnene, er det måske godt med en mindre skærm, som er nem at holde i. Et godt tip er at købe et støddæmpende, og måske også vandafvisende, cover, så du ikke behøver at bekymre dig for, om den går i stykker. Der findes mange børnevenlige apps udviklet til Android, som du kan downloade. Man kan endda "børnesikre" tabletten, hvilket begrænser mulighederne for, at børnene havner på forkerte sider online.

En Android-tablet passer godt til jobbet. Vælg en model med en noget større skærm (9-11"), så du nemt kan læse dokumenter med lille skrift. En del modeller har et medfølgende tastatur, og ellers er det let at købe til, hvis du vil kunne skrive uden besvær.

Det kan være en fordel at vælge samme mærke som din telefon. De fleste producenter konstruerer deres tablets og smartsphones på samme måde, og så bliver det nemmere at skifte mellem de to.