Tablets hos CDON.COM - Stort udvalg og gode priser online

Køb Tablet online


Hos CDON.COM kan du vælge og sammenligne mellem mange tablets og tilbehør til mange gode priser! Hos os finder du de seneste tablets fra populære mærker bl.a. Apple, Samsung, Sony og Asus » Læs mere
 • iPad 10.2 32GB Wi-Fi Space G

  • Den nye iPad har lige så meget power og funktionalitet som en computer, men er meget mere alsidig og nemmere at bruge
  • Med iPad går arbejdet som en leg
  • Hvad enten du tager noter i klasseværelset eller laver en huskeseddel, gør Apple Pencil og iPad det nemt at få alt det, du har i hovedet, ned på skærmen
  • App Store er det bedste sted at finde apps, som hjælper dig med at komme et skridt foran i matematik, lære et nyt sprog eller øve dig i at komponere din egen musik
  • A10 Fusion-chippen leverer utrolig ydeevne, så din spiloplevelse bliver medrivende, flydende og rig på detaljer
  • Lige meget hvordan du tager billeder og optager video - vil du nyde at redigere dem på din iPads store, smukke skærm
  3301 kr
 
 

Vi har tablets til hele familien og vi synes, at det er vigtigt, at du få en som passer til dig! Kan du lide IOS, Android eller Windows? Skal du kunne surfe uanset hvor du befinder dig, er det godt, hvis den understøtter 4G. Bruger den du mest i hjemmet, rækker det med WiFi. Er tableten til dine børn så de kan spille spil eller til dig som arbejder? Der findes flere forskellige modeller og størrelser, og det kan være meget at tænke på. Hvis tabletten er til de aller mindste, kan det eksempeltvist være godt med en, der kan tåle vand og eventuelt, at købe et stødsikkert cover! Er det til dig, som elsker at spille meget, er det måske vigtigt, at tabletten har en god skærm og en kraftfuld processor. For dig, som skal anvende tabletten til arbejdet, kan det være en fordel hvis Microsoft Office er installeret, og vi rekommanderer dig at købe et tastetur, så du nemt kan arbejde hvor du vil!

Selvfølgelig har vi også de bedste tilbehør til din tablet. Selv her, burde du gå ud fra dig selv og din hverdag. Kan du lide at se film, kan det være skønt at have et etui med støtte, så at din tablet kan stå for sig selv. Måske er det godt med et par høretelefoner, hvis du vil lytte til din yndlingssang i fred og ro eller vil slippe for at høre, hvad en anden person i familien ser eller lytter til. Du finder alt fra hukommelseskort og kabler til covers og tabletredskaber, som du kan bruge i bilen. Vi har noget til alle!Tablets til unge og gamle!

Tablets er efterhånden at finde i hvert eneste hjem. Skoler og arbejdspladser er også ved at få øjnene op for det praktiske og funktionelle ved en tablet samt de muligheder, der åbner sig for en. Det kan vist ikke undre nogen, at en tablet er blevet en af tidens mest populære devices. Her hos CDON.COM kan du finde alt fra de mest populære tablets til nemme løsninger og gode deals. Med en tablet er det muligt at gøre nærmest alt, hvad du ellers ville have gjort ved hjælp af en PC. Når arbejdet kalder, kan du tjekke mails og læse PDF-filer på din tablet. Når der ikke er noget på TV, kan du fiske den op af tasken og finde Netflix frem, eller du kan spille nogle af de millioner af spil, der findes til tablets. algmulighederne er mange når det kommer til tablets, og her hos CDON.COM kan du være sikker på at finde et bredt sortiment af alle de populære modeller. Går du op i pris? Måske er design og brugervenligheden mere vigtig for dig, eller er mærket også noget, der trækker? Uanset hvad, så finder du produktet der møder dine behov.

Tablets med mange muligheder

En tablet er et godt køb; om det så er til dig selv, din partner eller til hele familiens underholdning. Du kan købe tablets fra mærker som Apple, Samsung og Sony. Køb dem i forskellige størrelser og modeller til det, du har brug for. I hjemmet er det nok med en tablet, der har brug for Wi-Fi, men vil du bruge den uden for hjemmet til mails, spil og film, så er det smart med en model, der kan koble på 4G netværk. Vælg mellem iPad og Android alt efter hvilket styresystem du er mest komfortabel ved på din tablet. Tag et kig på vores tablet priser, og bliv overrasket over, hvor fordelagtige de er. En tablet er et godt køb, hvor du får rigtig god kvalitet og værdi for pengene. Er det måske endda noget, som du og børnene skal deles om, er et vandtæt og stødbeskyttet cover værd at overveje. Her i Nordens største varehus har vi noget, der matcher enhver smag - uanset, om det er praktik eller æstetik, du lægger vægt på.

Køb din tablet nemt og hurtigt online

Har du brug for en ny tablet nu, eller er du bare nysgerrig og vil vide mere? Måske leder du efter en nemmere måde at underholde dig selv på, når du skal til og fra arbejde og studie med offentlig transport - eller måske er du bare klar til at forsøde tilværelsen med et smart device? Kig rundt her på siden, og lad dig inspirere af tablet udvalget. Du finder alt, du skal bruge, og mere til, med vores tablet tilbehør, hvor du blandt andet finder smarte og funktionelle covers, opladere til hjem og bil, høretelefoner og bluetooth headset, standere og touch-pens. Det er også et ideelt sted at lede efter gaver til fødselsdage, jul og konfirmationer! Derudover kan du også tage et kig på vores SmartBand tillbehør, hvis det er det, du står og har brug for. Vi vil elske at hjælpe og være med til at give dig en sjov og nemmere hverdag med en ny tablet til hjemmet, til dig, til familien - til hvad som helst!

"