• Jabra Speak 510 UC

  • Med både Bluetooth og et integreret USB-kabel kan du forbinde den til din PC, tablet, eller smartphone på få sekunder, takket være plug and play-løsningen
  • Jabra Speak 510 har et kompakt, intuitivt design, der lader dig multitaske på dine betingelser
  • Jabra Speak 510 har en 360 graders mikrofon, så alle kan høre og blive hørt helt krystalklart fra alle vinkler på din speakerphone
  899 kr
  1290 kr
 • Konftel Ego

  • Smart bærbar højttalertelefon
  • Krystalklar lyd
  • Fungerer godt sammen med bl.a. Skype for Business, Cisco Jabber, Avaya Communicator
  • Bluetooth-forbindelse
  579 kr
  1295 kr

Alle Mobiltilbehør

Få flere smarte ting til mobilen

Mange af os er dybt afhængige af vores mobiltelefoner, og vi bruger dem praktisk talt hele tiden. F.eks. til at høre musik, når vi kører bil, bliver opdateret på vores venners færden, spiller spil osv. Kender du følelsen af, at man sidder bag rattet og skråler med til de fedeste sange - men at telefonen så slukker, da der ikke er mere strøm på? Det kan du undgå med det helt rette tilbehør. Hos CDON.COM fører vi masser af mobil tilbehør, blandt andet en omformer, som passer til din oplader og i bilen, så du kan lade din telefon op, mens du kører. Mobil tilbehør findes der nærmest uendelige mængder af, og som nordens største varehus er det vigtigt for os, at du kan finde lige netop det mobil tilbehør, du står og mangler. Vi fører også en mobiloplader, du kan have i lommen - så din telefon aldrig løber tør for strøm. I vores udvalg finder du også hovedtelefoner, så du altid kan høre din favoritmusik - helt uden at forstyrre andre omkring dig.

Mobil tilbehør og covers

Hos CDON.COM har vi en masse fedt mobil tilbehør; også kendt som gadgets til din mobiltelefon. Vi har varerne, der sørger for, at du aldrig går ned på strøm, og at du kan høre din yndlingsmusik lige, når du har lyst til det - uanset tid og sted. Som Nordens største varehus fører vi selvfølgelig også endnu mere mobil tilbehør. Vi har f.eks. covers i massevis. Det være sig covers til flere forskellige slags telefoner og i flere forskellige slags farver. Der er altså et cover, der både passer til din telefon og til din personlige smag. Vi mener, at sådan et cover er guld værd. Hvad er en telefon reelt værd, hvis man taber den, og den går i stykker? Så hjælper alt dit ellers lækre mobiltilbehør ikke så meget. Derfor mener vi, at et cover er rigtig godt givet ud, da det beskytter din telefon, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Dit cover tager slaget fra faldet og holder din telefon fri for skader.

Mobil tilbehør til mobiler

For at få glæde af alt dit mobil tilbehør, er det i sagens natur vigtigt at have en telefon, så du kan bruge dine gadgets. Ellers er det jo ligegyldigt at have det. Hos CDON.COM finder du et kæmpe udvalg af de nyeste og fedeste telefoner. Vi har gjort det let for dig at handle her og givet dig mulighed for at anskaffe dig en telefon hos os - så køb mobil online lige her hos os. Vi sørger altid for at være opdaterede, så vi er sikre på, at vi fører de bedste varer til de bedste priser. Dette gælder selvfølgelig også vores mobiltelefoner. Derfor har vi altid de nyeste modeller her på vores hjemmeside og holder selvfølgelig øje med de kommende telefoner, så de også kan pryde vores hjemmeside og give dig muligheden for at købe de nyeste skud på stammen. Så for at dit mobil tilbehør skal have den ønskede effekt, så sørg for, at du har telefonen til alt dit tilbehør - så er du godt kørende og klar til hverdagens gøremål, udfordringer og begivenheder.