Doro mobil


Hos os finder du et bredt udvalg af Doro-mobiler og smartphones. Doros telefoner er perfekte til dig, som ikke er så vant til teknologi, eller som har en form for funktionsnedsættelse. De har en række modeller, som du kan vælge imellem, både enklere varianter, som først og fremmest kan bruges til at ringe med, men også smartphones med mange funktioner. Vil du vide mere om, hvilken model, der passer til dig? » Læs mere her
Doro Doro
 

Om Doro

Doro er en virksomhed, som har specialiseret sig i telefoner til seniorer og løsninger, der er nemmere at forstå. Dette indebærer, at deres telefoner er ekstra tydelige og passer til dig, som ikke er så vant til teknologi og måske har lidt begrænsninger i finmotorik, syn eller hørelse eller simpelthen bare vil have en enkel telefon . De har en række forskellige modeller, alt fra enkle mobiler, som først og fremmest er til at ringe med, til mere avancerede smartphones.

Hvorfor skal jeg vælge Doro

Doros telefoner er godt konstrueret, tydelige og har vældigt gode priser. Desuden kan du tilpasse telefonen efter dine behov. Du kan for eksempel nemt indstille, om du vil have højere lyd eller tydeligere tekst på skærmen, og der findes funktioner som en tryghedsknap og høreslynge, så du kan føle dig sikker, hvor du end er. Naturligvis findes der også modeller med GPS, kamera og mulighed for at maile og surfe. Vælg en model, som passer dig, og opdag, hvor nemt og smart det kan være at have en mobil.

Alle Doros telefoner kan fås med abonnement, husk bare på at vælge et abonnement, som passer til dig. Hvis du ikke har internetforbindelse på din telefon, er der ingen grund til at betale for et abonnement med meget surfdata. De fleste operatører har mange forskellige slags abonnementer, og på deres hjemmesider er det tydeligt forklaret, hvad forskellene er.

Der er tydelige instruktioner og brugsanvisninger til alle Doros telefoner, så det bliver så nemt som muligt for dig at komme i gang. De har desuden teknisk support, som man kan ringe til, hvis noget er uklart.