Køb Cat Phones online hos CDON.COM.


Cat Phones er mobiler og smartphones, som er fremstillet til at klare rigtig hårde forhold. De passer til dig, som opholder dig eller arbejder i grovere omgivelser, hvor telefonen ikke må være for ømtålelig. På CDON.COM finder du et stort udbud af Caterpillars sortiment, hvor du kan vælge den, der passer dig bedst! » Læs mere om Caterpillar og Cat Phones her

Din søgning gav ingen træf

 
 

Hvad er Caterpillar og Cat Phones?

Caterpillar er et firma, som længe har produceret store maskiner til at bygge og skabe nyt. Med tiden har virksomheden bredt sig til andre segmenter, og nu fremstiller de også telefoner. De retter sig til dem, der arbejder inden for de samme brancher som dem selv, som byggeri og jordbrug, men også til dig, der bare har en meget aktiv livsstil.

Hvorfor skal jeg vælge en Caterpillar-telefon?

Cat Phones er telefoner, som er skabt til dig, der opholder dig eller arbejder i mere belastende omgivelser, men samtidig vil have en telefon med alle moderne funktioner. Hvis du arbejder i f.eks. byggebranchen, er de et særdeles godt valg. Alle modeller er rillede for at give et godt greb, stød- og vandsikre samt tilpasset til at kunne klare sig i miljøer, hvor de er mere udsatte.

Caterpillar tror på at fremstille kvalitetstelefoner, som er hårdføre, og du kan vælge mellem højtydende smartphones (Android) eller en mere enkel model med knapper. Alle modeller har specialfunktioner som f.eks. højere ringesignaler, så du kan høre dem på trods af støj, og et kraftigt batteri. En del modeller er udviklet til, at du skal kunne anvende dem med arbejdshandsker på (selv dem med touchskærm). Funktionerne i S-serien er helt på linje med andre smartphones og giver adgang til hele Androids udvalg af apps.