Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Samsung Galaxy A41 Skærm Med LCD Display - Sort

1 / 1

Samsung Galaxy A41 Skærm Med LCD Display - Sort

597 kr.
Samsung Galaxy A41 Skærm Med LCD Display - Sort Med denne Samsung Galaxy A41-skærm kan du ordne din mobil helt selv! En original skærm med både LCD-display og glas, perfekt når du har en revnet skærm eller et tryk der ikke virker. Ved hjælp af vores
Læs mere
Samsung Galaxy A41 Skærm Med LCD Display - Sort

Med denne Samsung Galaxy A41-skærm kan du ordne din mobil helt selv! En original skærm med både LCD-display og glas, perfekt når du har en revnet skærm eller et tryk der ikke virker. Ved hjælp af vores Samsung Galaxy reservedele skal du ikke længere vente i flere dage eller betale dyre summer for at reparere din smartphone. Lav din mobil selv derhjemme, hurtigt, billigt og nemt.
Reparer din Samsung Galaxy A41-skærm

At reparere en Samsung Galaxy A41-skærm selv behøver slet ikke at være så svært. Med den rigtige reservedel, mobilt værktøj og en trin-for-trin guide er du mere end klar til selv at udføre reparationen. Du er næppe den første, der selv forsøger at reparere din Samsung Galaxy, og derfor er der masser af hjælp tilgængelig på internettet. Især på Youtube hvor du med garanti vil finde masser af praktiske videoer for begyndere såvel som den mere erfarne reparatør.

Mange synes også det er både spændende og lærerigt at reparere deres mobiltelefon helt selv. Når først du har viden, sidder den der også for evigt. Udover at ordne din egen mobil, kan du også hjælpe familie og venner med deres. Dette er normalt et meget værdsat talent.

Ved selv at skifte glasset bliver det både billigere og mere miljøvenligt, sammenlignet med hvis du skulle hen og købe en helt ny Samsung Galaxy A41. Og bare rolig, da ingen gendannelse er påkrævet, vil alle billeder, apps og andre oplysninger forblive intakte.
Skærmbeskytter til Samsung Galaxy

Efter du har monteret din nye Samsung Galaxy A41 skærm, bør du supplere med en god skærmbeskytter. En ulykke sker hurtigt igen. Selvom du nu selv kan reparere din mobiltelefon, er det ikke sundt, at den åbnes og lukkes igen og igen. Her er skærmbeskytteren en billig forsikring for en ubeskadiget skærm.

Skærmbeskytteren består af en tynd glasplade, som du nemt sætter på dit display. Glaspladen beskytter telefonen mod ridser, skader og snavs. Takket være glassets glatte overflade kan du næsten ikke mærke det, og derudover forringer beskyttelsen ikke berøringen eller funktionen af din mobil.

Det er vigtigt, at du rengør din mobilskærm ordentligt, inden du sætter skærmbeskytteren på. Ellers er der risiko for, at der kommer små luftbobler, eller at beskyttelsen falder i kanterne. For det allerbedste resultat er det derfor vigtigt med en god og grundig forberedelse.
Samsung originale reservedele

Hos os hos Lcdkungen finder du masser af Samsung originale reservedele, som alle har en garanteret høj kvalitet. Derudover tilbyder vi rigtig hurtig levering!

Glem ikke at købe mobilværktøj, når du skal udskifte din Samsung Galaxy A41-skærm. Vi har flere praktiske værktøjssæt og reparationssæt i vores sortiment. Du finder alt fra essentielle reparationssæt til virkelig professionelle mobile værktøjer.

Denne Samsung Galaxy-skærm kommer komplet med glas og touch.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme