Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Samsung Galaxy A32 5G Skærm Med LCD Display - Sort
Samsung Galaxy A32 5G Skærm Med LCD Display - Sort
Samsung Galaxy A32 5G Skærm Med LCD Display - Sort

1 / 3

Samsung Galaxy A32 5G Skærm Med LCD Display - Sort

434 kr.
438 kr.
Samsung Galaxy A32 5G skærm med LCD-skærm Med denne Samsung Galaxy A32 5G skærm kan du nemt ordne din mobiltelefon selv derhjemme. Uanset om du har en lille revne eller en helt knust skærm, kan det være en god idé at udskifte den hurtigst muligt. Her
 • Passar till: Samsung Galaxy A32 5G
 • Reservdel: Skärm / Display
 • Färg: Svart
 • Märke: Samsung
 • Original: Ja
Læs mere
Samsung Galaxy A32 5G skærm med LCD-skærm

Med denne Samsung Galaxy A32 5G skærm kan du nemt ordne din mobiltelefon selv derhjemme. Uanset om du har en lille revne eller en helt knust skærm, kan det være en god idé at udskifte den hurtigst muligt. Her præsenterer vi stolt en Samsung original skærm med både LCD display og glas. Ved hjælp af vores Samsung Galaxy reservedele og mobilværktøj behøver du ikke bekymre dig om lange ventetider og dyre reparationsomkostninger. Reparer selv din mobil hurtigt, billigt og nemt.
Udskift Samsung Galaxy A32 5G-skærmen på egen hånd

At udskifte en Samsung Galaxy A32 5G-skærm kan lyde mere kompliceret, end det i virkeligheden er. Med de rigtige reservedele, ordentligt mobilt værktøj og en god guide er du klar til selv at udføre skærmskiftet. Der er masser af trin-for-trin guider og nyttige oplysninger på internettet. Især på Youtube, hvor du finder masser af praktiske videoer til alle mulige Samsung Galaxy-modeller.

Derudover er det både spændende og lærerigt at reparere sin mobiltelefon selv. Du får en ny og frisk mobil, samtidig med at du lærer en ny værdifuld færdighed. Når først du har viden, sidder den der også for evigt. Udover at ordne din egen mobil, kan du også ordne andre elektriske dimser i hjemmet.

At udskifte glasset på telefonen selv er både billigere og mere miljøvenligt, sammenlignet med hvis du skulle hen og købe en helt ny Samsung Galaxy A32 5G. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at billeder, apps eller anden information forsvinder, da der ikke kræves en nulstilling. Vær dog altid forsigtig, især hvis det er første gang, du skifter skærm.
Skærmbeskytter til Samsung Galaxy

Efter du har udskiftet Samsung Galaxy A32 5G-skærmen på din mobil, bør du supplere med en god skærmbeskytter. Et uheld sker nemt igen, og her er skærmbeskytteren en billig forsikring for en ubeskadiget skærm i lang tid fremover. Skærmbeskytteren beskytter ikke kun telefonen mod ridser og skader, men også mod snavs.

En Samsung Galaxy skærmbeskytter består af en glasplade, som du nemt sætter på din skærm. Takket være den glatte overflade af glasset kan du næsten ikke mærke det. Beskyttelsen påvirker heller ikke hverken berøring eller andre funktioner, hvilket betyder, at telefonen vil føles helt ens.

Når du sætter din skærmbeskytter på, er det vigtigt at rense skærmen ordentligt først. Ellers risikerer du konsekvenser som luftbobler eller beskyttelsen, der falder i kanterne. For det allerbedste resultat er det derfor vigtigt med en god og grundig forberedelse.
Originale Samsung reservedele

Hos os hos Lcdkungen finder du masser af originale Samsung reservedele, som alle har en garanteret høj kvalitet. Derudover tilbyder vi rigtig hurtig levering og personlig service.

Glem ikke at købe mobilværktøj, når du skal udskifte din Samsung Galaxy A21S skærm. Vi har flere praktiske værktøjssæt og reparationssæt i vores sortiment. Du finder værktøjssæt med det mest nødvendige, samt virkelig professionelle reparationssæt hos os. Tag også et kig på vores eksklusive Samsung Galaxy covers, når du stadig er i gang, og få komplet beskyttelse til din mobil.

Denne Samsung Galaxy-skærm kommer komplet med glas og touch.

 • Dette produkt er kompatibelt med: Samsung Galaxy A32 5G
 • Reservedel: Skærm
 • Farve: Sort
 • Mærke: Samsung
 • Original: Ja

Hurtige fakta

 • Passar till: Samsung Galaxy A32 5G
 • Reservdel: Skärm / Display
 • Färg: Svart
 • Märke: Samsung
 • Original: Ja
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme