Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Samsung Galaxy A21S Skærm Med LCD Display - Sort

1 / 1

Samsung Galaxy A21S Skærm Med LCD Display - Sort

579 kr.
586 kr.
Samsung Galaxy A21S Skærm Med LCD Display - Sort Med denne Samsung Galaxy A21S skærm er det nemt selv at reparere din mobiltelefon! Uanset om du har en lille revne eller en helt ødelagt skærm, kan det være en god idé at udskifte skærmen hurtigst mul
 • Passar till: Samsung Galaxy A21S
 • Reservdel: Skärm / Display
 • Färg: Svart
 • Märke: Samsung
 • Original: Ja
Læs mere
Samsung Galaxy A21S Skærm Med LCD Display - Sort

Med denne Samsung Galaxy A21S skærm er det nemt selv at reparere din mobiltelefon! Uanset om du har en lille revne eller en helt ødelagt skærm, kan det være en god idé at udskifte skærmen hurtigst muligt. Her finder du en Samsung original skærm med både LCD display og glas. Ved hjælp af vores Samsung Galaxy reservedele og mobilværktøj behøver du ikke bekymre dig om lange ventetider og dyre reparationsomkostninger. Lav din mobil selv derhjemme hurtigt, billigt og nemt.
Sådan laver du din Samsung Galaxy A21S skærm selv

At reparere en Samsung Galaxy A21S skærm selv behøver slet ikke at være så svært. Med de rigtige reservedele, mobilt værktøj og en god guide er du klar til selv at udføre reparationen. Vidste du, at der er masser af trin-for-trin-vejledninger på internettet? Især på Youtube, hvor du med garanti vil finde masser af praktiske videoer for begyndere såvel som erfarne reparatører.

Mange synes også, det er både spændende og lærerigt at reparere deres mobiltelefon selv. Du får en ny og frisk mobil, samtidig med at du lærer en ny værdifuld færdighed. Når først du har viden, sidder den der også for evigt. Udover at ordne din egen mobil, kan du også hjælpe andre med deres. Dette er normalt et meget værdsat talent blandt familie og venner.

Ved at skifte glasset på selve mobilen bliver det både billigere og mere miljøvenligt, i forhold til hvis du skulle hen og købe en helt ny Samsung Galaxy A21S. Du behøver ikke bekymre dig om, at billeder, apps eller andre oplysninger forsvinder, da ingen nulstilling er nødvendig. Vær dog altid forsigtig, især hvis det er første gang.
Forebyg ulykker med Samsung Galaxy skærmbeskytter

Efter du har monteret din nye Samsung Galaxy A21S skærm, bør du supplere med en god skærmbeskytter. Et uheld sker nemt igen, og her er skærmbeskytteren en billig forsikring for en ubeskadiget skærm i længere tid. Skærmbeskytteren beskytter ikke kun telefonen mod ridser og skader, men også mod snavs og snavs.

En Samsung Galaxy skærmbeskytter består af en glasplade, som du nemt sætter på din skærm. Takket være den glatte overflade af glasset kan du næsten ikke mærke det. Du skal heller ikke bekymre dig om, at mobilen er svær at bruge, da beskyttelsen ikke påvirker berøring eller andre funktioner.

Når du sætter din skærmbeskytter på, er det vigtigt at rense skærmen ordentligt først. Ellers risikerer du konsekvenser som luftbobler eller beskyttelsen, der falder i kanterne. For det allerbedste resultat er det derfor vigtigt med en god og grundig forberedelse.
Originale Samsung reservedele

Hos os hos Lcdkungen finder du masser af originale Samsung reservedele, som alle har en garanteret høj kvalitet. Derudover tilbyder vi rigtig hurtig levering og personlig service.

Glem ikke at købe mobilværktøj, når du skal udskifte din Samsung Galaxy A21S skærm. Vi har flere praktiske værktøjssæt og reparationssæt i vores sortiment. Du finder værktøjssæt med det mest nødvendige, samt virkelig professionelle reparationssæt hos os. Tag også et kig på vores eksklusive Samsung Galaxy covers, når du stadig er i gang, og få komplet beskyttelse til din mobil.

Denne Samsung Galaxy-skærm kommer komplet med glas og touch.

 • Dette produkt er kompatibelt med: Samsung Galaxy A21S
 • Reservedel: Skærm
 • Farve: Sort
 • Mærke: Samsung
 • Original: Ja

Hurtige fakta

 • Passar till: Samsung Galaxy A21S
 • Reservdel: Skärm / Display
 • Färg: Svart
 • Märke: Samsung
 • Original: Ja
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme