Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

PanzerGlass OnePlus Nord/Nord 2 5G Case Friendly, Black AB
PanzerGlass OnePlus Nord/Nord 2 5G Case Friendly, Black AB
PanzerGlass OnePlus Nord/Nord 2 5G Case Friendly, Black AB

1 / 3

PanzerGlass OnePlus Nord/Nord 2 5G Case Friendly, Black AB

199 kr.
PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skærmbeskytter er lavet af fladt, hærdet glas og dækker hele fronten af ​​telefonen. Skærmbeskytterens form er optimeret for at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten opretholdes. N
Læs mere

PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skærmbeskytter er lavet af fladt, hærdet glas og dækker hele fronten af ​​telefonen. Skærmbeskytterens form er optimeret for at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten opretholdes. Normalt har denne type glas dog et enkelt hul til højttaleren Panzerglass ™ tager også højde for sensorer, knapper og kameraer (afhængig på den pågældende enhed). Edge-to-Edge går helt ud til kanterne og forstyrrer dem ikke afrundede hjørner af telefonen gør det også brugbart sammen med et beskyttende etui. Alle hjørner er omhyggeligt poleret og PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skærmbeskytter er desuden dækket med en oleofobt lag, der afviser fingeraftryk og bevarer trykfølsomhed sammenlignet med mobiltelefonens originale glas.

Hver model af PanzerGlass ™ har en bestemt type silikone, der passer hver telefon for at forenkle installationsprocessen og vedligeholde styrke.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .