Køb Acer Swift 1 i dag, og få 500 kr. retur

Køb en Thin & Light-laptop i dag, og få kr. 500 retur*

Er din gamle computer træt, tung og langsom? De nyeste computere er en helt anden oplevelse, end hvad du måske tænker på, når du tænker på en traditionel PC. Mange af de nyeste bærbare er virkelig lette og fleksible med en tykkelse på mindre end 1,5 cm og med lang batterilevetid. Perfekt til dem med en aktiv livsstil. Mange modeller har touch-screen og kan foldes eller har et aftageligt tastatur, og kan bruges både som en tablet og laptop. Fleksibiliteten og valgfriheden er stor - du kan være sikker på at finde en bærbar, der passer dig.

Køb en Thin & Light-laptop i dag, og få kr. 500 retur*  "Køb en laptop med touchskærm og få yderligere 200 kr. retur* *Tilbuddet gælder i perioden 3. september-23. september 2018. Gå ind på moneyback.microsoft.dk for at se generelle vilkår. "

Sådan fungerer det

1. Køb en Thin & Light-laptop (under 1,8 cm) med Windows S/Home/Pro og Intelprocessor i perioden 3. september - 23. september 2018 (gælder ikke brugte produkter).
2. Køb en laptop med touchskærm og få yderligere 200 kr. retur.
3. Maks. 5 produkter pr. person/virksomhed.
4. Du betaler fuld pris i forbindelse med købet og skal derefter anmode om tilbagebetaling.
5. Du skal anmode om tilbagebetaling mellem femten (15) og femogfyrre (45) dage efter købet.
6. Du sender din anmodning ved at udfylde formularen på moneyback.microsoft.dk.
7. Når du sender din anmodning, skal du fremlægge en kopi af kvitteringen og et foto, som viser stregkoden (herunder EAN-kode eller UPC-kode), som fremgår af emballagen.
8. Når din anmodning er godkendt, overføres beløbet til din bankkonto inden for otte (8) uger.

Acer Laptops