Nå ud til millioner nye kunder – på Nordens ledende Marketplace

CDON.COM har eksisteret siden 1999 og er et af Nordens stærkeste e-handelsvaremærker.

Som e-handler kan du tilslutte dig til CDON.COM Marketplace for at drage nytte af vores stærke markedsposition, simple værktøj og høje trafikcifre – og dermed drive mersalg i en ny kanal.

Fem fordele med CDON Marketplace

  • Erfaring i e-handel siden 1999
  • Trygt og pålideligt varemærke
  • Nem integrering via vores åbne API
  • Sælg produkterne i hele Norden
  • Eksponér dine produkter for nye kunder

Tre skridt til forøget salg

Indsend din ansøgning
På vores sign-up side fylder du dine virksomhedsoplysninger og indsender en ansøgning. Teamet på CDON Marketplace går igennem din ansøgning og kommer med en tilbagemelding. Når en aftale er underskrevet, skabes en administrationskonto til dig.

Markedsfør og sælg
Upload dine produkter og kom i gang med dit salg. Ved at sælge på CDON Marketplace styrker du dit varemærke ved at være synlig på en etableret og velkendt e-handelswebsite. Vi er altid transparente med, at det er dig som er sælger.

Få regelmæssige udbetalinger
Hvad enten du er en lille e-handler, som vil kickstarte din virksomhed, eller en etableret aktør som vil forøge dit salg er CDON Marketplace en fordelagtig sælgekanal.

Hvad vores merchants siger

eStore
”Vi valgte CDON som partner, fordi de genuint satser på at udvikles sammen med deres partners. CDON har først og fremmest hjulpet os med at nå målgrupper, som vi selv ikke har kunnet nå i en tidlig fase. Hvordan er CDON folket så? Superdygtige, kompetente og rigtigt herlige at arbejde med!”

- Jimmy Tieu VD, JTI Ventures

Friluftsvaror
”Da vi ville forøge vores omsætning og nå ud til nye kunder, bestemte vi os for at indlede et samarbejde med CDON. Vi er rigtig glade for at vi tog denne beslutning, da både omsætningen steg kraftigt, og vi er nået ud til et bredere marked. Vi kan varmt rekommandere CDON som en samarbejdspartner.”

- David Dudas E-commerce Manager, Friluftsvaror

iSecrets
”Vi begyndte at sælge på CDON Marketplace i sommeren 2017 for at udvide vores kanaler og nå ud til den store målgruppe, som markedspladsen stiller til rådighed. Siden samarbejdet tog fart, har vi set en fast og stadig omsætningsvækst, og fremtiden ser lys ud. Takket være en problemfri integrationsproces og en professionel måde at arbejde på er vi glade for at være samarbejdspartnere med CDON!”

- Erik Larsson VD, iSecrets AB

Ongoal
”Med tidligere erfaring i salg via CDON Marketplace var det en åbenbar kanal, da vi startede Ongoal – noget vi ikke fortryder. Via CDON når vi ud til rigtig mange indendørs bandy- og paddelspillere i Norden!”

- Magnus Lindgren VD, Ongoal Sweden AB

Kitchentime
”At arbejde med CDON Marketplace har været en kraftfuld måde for os at skabe en yderligere værdi på det sortiment og den logistik, som vi har bygget op for vores egne kanaler på. For os er det vigtigt, at vi langsigtet bygger en uafhængighed af individuelle salgskanaler, og CDON Marketplace passer godt ind i den strategi.”

- Joel Falck CEO / Co-Founder, KitchenTime AB

Fremgangen i cifre

100

Millioner

…besøgere hvert år

2,2

Millioner

…e-mailabonnenter.

Top

3

…yndlingsbutik på nettet*

600K

Følgere

...på vores Facebook-side

88

Procent

…af den nordiske befolkning kender vores varemærke

* Kåret i PostNords årlige undersøgelse ”Det svenske folks e-handelsfavoritter”