Sælg dine produkter på CDON.COM

Vi tilbyder dig erfaring af nordisk e-handel siden 1999 og en sikker platform som salgskanal. CDON Marketplace giver dig de rette forudsætninger for at øge dit salg på en nem og bekvem måde. Ved at sælge gennem CDON Marketplace kan du nå op til to millioner kunder i hele Norden. Du lægger hurtigt og nemt dine produkter til salg op via nogle af vores integrationspartners eller via vores brugervenlige værktøj.

Sådan fungerer det at sælge på CDON Marketplace:

1. Indsend din ansøgning

På vores signup-side udfylder du oplysninger om din virksomhed og indsender en ansøgning.


2. Ansøgningsprocedure

Vi på CDON Marketplace gennemgår din ansøgning og vender tilbage til dig. Når din ansøgning er blevet godkendt, vender vi tilbage til dig med en aftale, som underskrives af den tegningsberettigede. Når begge parter har underskrevet aftalen, opretter vi en administrationskonto til dig.

3. Upload produkter

Når du har fået adgang til din administrationskonto, kan du begynde at oplade produkter og gå i gang med at sælge på CDON.COM.

På CDON.COM placeres dine produkter under den respektive kategori, så det bliver let for kunderne at finde lige præcis dig og dine produkter.
På produktsiden vises fragt- og leveringsoplysninger, hvor der tydeligt står "Sælges af ..." med et link til din samleside. På samlesiden vises alle produkter, som du sælger på CDON.COM.

Tag chancen, og nå ud til over 2 millioner kunder i Norden.

Med nogle få klik er du hurtigt i gang med at sælge dine produkter for fuld tryk på Nordens største varehus – CDON.COM. Så lad være med at vente, ansøg i dag!