Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

UNO DISNEY FROZEN 2

(0)
Skrive en anmeldelse
160 kr.
Fragt fra 49 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-9 Arbejdsdage
    Fragt fra 49 kr.
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Det er det klassiske kortspil, du kender med et Frozen II-tema! UNO ™ Disney Frozen II har magiske iskolde billeder fra den længe ventede efterfølger inklusive de elskede figurer - Anna, Elsa, Olaf og mere. Det specielle "Forces of Nature" -kort giver dig mulighed for at vælge den KUN farve, der kan spilles indtil næste sving (selvom nogen har et matchende nummer eller handlingskort)! Som i klassisk UNO ™, match kort efter farve eller antal og spil actionkort som Skip, Reverse og Wild Draw Four for at ryste op i konkurrencen. Få point ved at være den første til at slippe af med alle kortene i din hånd og glem ikke at skrige "UNO!" for at fryse din konkurrence. Denne version af familiens foretrukne kortspil er en fantastisk gave til børn, der er 7 år og opefter. Farver og dekorationer kan variere.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.