Legehuse, Gynger & Klatrestativer

Vil du gøre din have lidt sjovere for børnene? Hos os finder du legehuse, rutsjebaner og gynger til alle aldre. I visse af modellerne er legehuset kombineret med de andre to! Børnene kommer garanteret til at ville bruge mere tid udenfor. Læs mere…

Legehuse i træ

  • Stimulerer dit barns fantasi
  • Vi har både små og store huse
  • Mange timers leg

Et legehus i træ vil stå i flere år. Dit barn vil elske at kunne lege i sit eget hus.

Et legehus med kiosklåge giver dit barn mulighed for at lege købmand. Måske en gårdbutik med frugt og grønt eller en kiosk med kager og slik. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Kun et legehus?

Et legehus har mange anvendelsesmuligheder. Når dit barn ikke bruger legehuset, så passer det perfekt til at bruge som skur til havemøbler og haveredskaber. Hvis I får gæster og har brug for et ekstra værelse, så kan man i de lidt større legehus lægge madrasser ind, og på den måde skabe et gæsteværelse!

Rutsjebaner og legesæt

Vi har rutsjebaner som passer til både indendørs- og udendørsleg. De mindre rutsjebaner med seje tryk fra Disneys Biler passer perfekt til de små børn. De har selv et mundstykke til vandslanger til sjov vandleg på varme sommerdage.

Til de lidt ældre børn som gerne klatrer højt, har vi legestativ i træ, som både har en længere rutsjebane og klatrevæg og gynger.

Gynger til små og store børn

Uanset om du er ude efter en babygynge, tvillingegynge eller en helt sædvanlig gynge, så finder du det i vores sortiment. Vi sælger også gynger med stativ, enten med to eller flere gynger men også gyngestativer med klatrenet og dobbeltstiger.

Køb udendørsleg til haven online

Du finder legestuer, rutsjebaner og gynger af høj kvalitet og sikkerhed. Vi har produkter fra mærker som Hörby Bruk, Wing King, Jabo og AXI. Bestil sjov udendørsleg på nettet hos os på CDON for en hurtig og tryg levering!