Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Tanooki-Mario powerpakke, LEGO® Super Mario (71385)

(0)
Skrive en anmeldelse
Tanooki-Mario powerpakke, LEGO® Super Mario (71385)
Tanooki-Mario powerpakke, LEGO® Super Mario (71385)
Tanooki-Mario powerpakke, LEGO® Super Mario (71385)
Tanooki-Mario powerpakke, LEGO® Super Mario (71385)
129 kr.
  • Forventet leveringstid Expressleverance
    7-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Adlibris

Overvåg prisen på produktet

Boost dine LEGO® Super Mario eventyr i virkelighedens verden med denne Tanooki-Mario powerpakke! Giv din LEGO® Mario figur (medfølger ikke) dragten på, og nyd hans unikke reaktioner. Drej ham rundt, og optjen ekstra mønter, før han tramper på fjender. Det er en fantastisk måde at få endnu mere sjov ud af de LEGO® Super Mario baner, du skaber!

Giv LEGO® Super Mario spillere nye muligheder med denne Tanooki-Mario powerpakke (71385), der rummer en interaktiv dragt til LEGO® Mario (figuren medfølger ikke). Når LEGO Mario har dragten på, kan spillerne vinde ekstra digitale mønter ved at dreje ham rundt, før han tramper på fjender. Dette sæt er en sjov gave til kreative børn, der allerede har Eventyr med Mario startbanen (71360), som indeholder LEGO Mario figuren. App-sjov Der er illustreret byggevejledning i æsken og på den gratis LEGO Super Mario app. Appen er også en sikker platform, hvor børn kan dele deres idéer, og den rummer inspiration til byggeri og spil samt andre sjove funktioner. Grænseløs LEGO Mario LEGO Super Mario legetøjs-samlersæt bringer en ikonisk Nintendo®-figur ind i den virkelige verden og styrker børns evner til kreativ problemløsning. Startbanen, udvidelsessæt og powerpakker giver fans mulighed for at bygge ubegrænsede baner til konkurrencer med venner og familie eller til udfordringer på egen hånd.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Make your retur to: Adlibris returer Adlibrisvägen 1 744 81 Morgongåva Sweden

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.