Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Swift+ Electric Kickboard 230Wh

1 / 1

Swift+ Electric Kickboard 230Wh

4950 kr.
FitNord Swift + (230Wh) FitNord Swift + Electric Kickboard er et højkvalitets, effektivt og elegant køretøj til hurtige og sjove bybevægelser. Udstyret med en kraftig 350 W elmotor kører det elektriske kickboard 25 km / t, og 230 Wh-batteriet har t
Læs mere

FitNord Swift + (230Wh)

FitNord Swift + Electric Kickboard er et højkvalitets, effektivt og elegant køretøj til hurtige og sjove bybevægelser. Udstyret med en kraftig 350 W elmotor kører det elektriske kickboard 25 km / t, og 230 Wh-batteriet har tilstrækkelig effekt i op til 30 km (under optimale forhold). Det aftagelige batteri er hurtigt at udskifte, så selv lange rejser er mulige med det ekstra batteri. Dette foldbare og lette elektriske kickboard er behageligt at bære og let at tage med bil eller offentlig transport. Sikkerheden leveres af en robust ramme, blokeringsfri bremser og for- og baglygter.

  • Slidstærk og solid aluminiumsramme
  • Sammenfoldelig
  • Vejer kun 12 kg
  • 350 W børsteløs elmotor med høj ydeevne
  • 230 Wh batteri
  • Aftageligt og udskifteligt batteri
  • Blokeringsfri bremser
  • Beskyttet mod snavs og vandstænk (IP54)
  • Let aftageligt og udskifteligt batteri

Den hurtige acceleration og det kraftige drejningsmoment på FitNord Swift + elektriske kickboard er garanteret af en højtydende 350 W børsteløs elmotor, der er placeret inde i forhjulet for at skjule snavs, fugt og stænk. Motoren klarer sig let på skråninger op til 15 grader og tager også tungere førere ved høje hastigheder.

Krop af aluminiumslegering af høj kvalitet af FitNord Swift + elektrisk kickboard er let, men meget stærk og holdbar . Det elektriske kickboard foldes på få sekunder med en let at bruge lås. Foldemekanismen svejses direkte på den lodrette stang, så mekanismen ikke påvirker stangens styrbarhed eller holdbarhed.

Batterirummet er diskret placeret inde i den lodrette bjælke. Panasonic-batteriet er tæt beskyttet mod fugt, stænk og snavs, så det elektriske kickboard kan bruges selv i dårligt vejr. Batteriet er let at fjerne og udskifte, så kickboardet kan håndtere længere ture.

Kørekomfort, brugervenlighed og sikkerhed øverst
FitNord Swift + er meget behagelig og sjov at køre. 8,5-tommers punkteringssikre dæk giver godt greb og dæmper vibrationer effektivt, når du kører på ujævnt underlag. At køre selv er let: tænd, starthastighed ved at sparke og accelerere med tommelfingerknappen. Fartpilot aktiveres ved at trykke på gashåndtaget i mere end 6 sekunder. Et klart og simpelt display viser hastighed og batteriopladning. Stativets gummioverflade er let at holde på, og endnu større fødder passer let om bord. Følelsen af ​​styrke absorberes hurtigt, og de gummibelagte håndtag giver fremragende greb.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .