Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Super Mario - Eventyr med Mario Runway
Super Mario - Eventyr med Mario Runway
Super Mario - Eventyr med Mario Runway
Super Mario - Eventyr med Mario Runway

1 / 4

Super Mario - Eventyr med Mario Runway

(116 anmeldelser)
627 kr.
Landingsbane for ægte LEGO® Super Mario -eventyr! Børn kan samarbejde med deres yndlingsfigur i den virkelige verden med sættet LEGO® Super Mario ™ Adventure with Mario - Runway (71360). Sættet indeholder en LE
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Landingsbane for ægte LEGO® Super Mario -eventyr!

Børn kan samarbejde med deres yndlingsfigur i den virkelige verden med sættet LEGO® Super Mario ™ Adventure with Mario - Runway (71360). Sættet indeholder en LEGO Mario -figur, der reagerer med det samme via LCD -skærme og højttaleren. Spillere kan indsamle virtuelle mønter, mens LEGO Mario bevæger sig fra affyringsrampen til målstregen via snurrende platforme og skyer,? -Block og superkampe mod legetøjsfigurer Goomba og Bowser Jr. Omarranger blokerne for at oprette nye stier at mestre. Forbedret leg En gratis LEGO Super Mario -app er tilgængelig for at forbedre denne legeoplevelse for børn. Det har displayværktøjer til zoom og rotation, der gør det lettere at bygge, foreslår andre kreative måder at bygge og lege på, og inkluderer et sikkert forum, hvor børn kan dele deres ideer med venner. Ubegrænset med Mario! Perfekt til at lege med alene eller til at konkurrere mod venner - med LEGO Super Mario -sættet kommer familiens yndlingsfigur til live i virkeligheden. Dette landingsbane og ekspansionssæt tilbyder ubegrænsede udfordringer og fremmer udviklingen af problemløsningsevner.

- LEGO® Mario-karakteren drives af 2 x AAA-batterier (medfølger ikke) for at give en interaktiv oplevelse i spillet, hvor spillerne får øjeblikkelig feedback og belønninger for deres kreativitet.
- Alder: Fra 6 år

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Lignende produkter