Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Star Wars - Imperial Probe Droid
Star Wars - Imperial Probe Droid
Star Wars - Imperial Probe Droid
Star Wars - Imperial Probe Droid

1 / 4

Star Wars - Imperial Probe Droid

(60 anmeldelser)
769 kr.
Detaljeret, blokbygget displaymodel af en Imperial Probe Droid Genoplev scener på isplaneten Hoth fra Star Wars: The Space Empire slår tilbage, mens du bygger og viser denne LEGO® -murstenversion af en Imperial Probe Droid. Tag dig god tid og ny
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Detaljeret, blokbygget displaymodel af en Imperial Probe Droid

Genoplev scener på isplaneten Hoth fra Star Wars: The Space Empire slår tilbage, mens du bygger og viser denne LEGO® -murstenversion af en Imperial Probe Droid. Tag dig god tid og nyd at genskabe de autentiske detaljer om den karakteristiske droid. Sæt dine ben i den rigtige position, og placer det på en sneklart scene, der kan bygges, med et informationsskilt til at fuldføre denne super fede displaymodel til dit hjem eller kontor.

- Flyt til den frosne planet Hoth og fremkald minder om klassiske scener fra Star Wars: The Space Empire slår tilbage med den detaljerede konstruktions- og displaymodel Imperial Probe Droid (75306).
- Dette sæt af høj kvalitet er en del af en serie byggbare LEGO® Star Wars-samler- og displaymodeller til voksne.
- Dette sæt med 683 dele tilbyder en kompleks, givende byggeoplevelse og er perfekt som fødselsdagsgave eller overraskelse til Star Wars -kenderen eller den erfarne LEGO® -bygherre.
- Modellen er 27 cm høj, 24 cm bred og 11 cm dyb og kræver ikke meget plads til at blive vist og vil med garanti tiltrække opmærksomhed.
- Alder: Fra 18 år

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti