Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Levering inden jul? Du ser produktets leveringstid under ”Læg i kurven”
Skaber - Campingvognferie
Skaber - Campingvognferie
Skaber - Campingvognferie
Skaber - Campingvognferie

1 / 4

Skaber - Campingvognferie

836 kr.
Udendørs eventyr med campingvognferie Pak dit campingudstyr, det er tid til ferie! Fastgør campingvognen til den fede retrobil og kør ud i den fantastiske natur til en familieferie. Når du har fundet det rigtige sted, kan
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Udendørs eventyr med campingvognferie

Pak dit campingudstyr, det er tid til ferie! Fastgør campingvognen til den fede retrobil og kør ud i den fantastiske natur til en familieferie. Når du har fundet det rigtige sted, kan du forberede campingpladsen, inden du går og henter en fisk til middag. Ooooh, se på de søde dyr ... åh nej, en SKUNK! Efter den stinkende oplevelse kan du bygge campingvognen og bilen om til en autocamper eller et rødt og hvidt fyrtårn. Det er dejligt at holde ferie udendørs med dette 3-i-1 sæt!

- Dette sæt giver børn 3 legemuligheder: LEGO® Creator 3in1 Caravan Holiday 31108, en autocamper eller et fyrtårn. Sættet indeholder også 3 minifigurer og 3 forskellige blokbyggede dyr til ekstra sjove spil.

- Klar til eventyr? Modellen med campingvognen og retrobilen er 13 cm høj, 34 cm lang og 12 cm bred, så dette spændende actionlegetøj er fyldt med detaljer og stort nok til seriøse feriespil!

- Alder: Fra 9 år

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme