Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Reach Electric Kickboard 474 Wh

1 / 1

Reach Electric Kickboard 474 Wh

6050 kr.
FitNord Reach (474Wh) FitNord Reach Electric Kickboard er et køretøj med en kraftig motor og en lang rækkevidde til hurtig og sjov bybevægelse. Den 350 W elektriske motor håndterer let stejle skråninger og fremskynder også den tungere fører med en
Læs mere

FitNord Reach (474Wh)

FitNord Reach Electric Kickboard er et køretøj med en kraftig motor og en lang rækkevidde til hurtig og sjov bybevægelse. Den 350 W elektriske motor håndterer let stejle skråninger og fremskynder også den tungere fører med en hastighed på 25 km / t. Batteriet med høj kapacitet har tilstrækkelig effekt i op til 45 km (under optimale forhold). Dette foldbare elektriske kickboard er behageligt at bære og let at tage med dig i bil eller offentlig transport. Sikkerheden leveres af en robust ramme, blokeringsfri bremser og for- og baglygter.

 • Slidstærk og solid aluminiumsramme
 • Sammenfoldelig
 • 474 Wh batteri
 • Rækkevidde op til 45 km
 • Vejer kun 13 kg
 • 350 W børsteløs elmotor med høj ydeevne
 • 10 "slangeløse dæk
 • Aftageligt batteri
 • Blokeringsfri bremser
 • Beskyttet mod snavs og vandstænk (IP54)
 • Let aftageligt batteri

Den hurtige acceleration og det kraftige drejningsmoment på FitNord Reach elektriske kickboard garanteres af en højtydende 350 W børsteløs elmotor, der er placeret inde i forhjulet for at undgå snavs, fugt og stænk. Motoren kan let udføre skråninger op til 15 grader.

Kroppen på det elektriske kickboard FitNord Reach er lavet af aluminiumslegering i høj kvalitet og er let, men meget solid og holdbar. Det elektriske kickboard foldes op om få sekunder. Foldemekanismen svejses direkte på den lodrette bjælke, så mekanismen ikke påvirker kickboardets styrbarhed eller holdbarhed.

Panasonic-batteriet fastgøres pænt på stativet og er let at fjerne. 474 Wh-batteriet med høj kapacitet har en rækkevidde på op til 45 kilometer afhængigt af terræn og førerens vægt, så det elektriske kickboard kan bruges uden at bekymre sig over lange afstande, og batteriet behøver ikke at blive opladet hver dag. Batteriet er beskyttet mod fugt, stænk og snavs, så det elektriske kickboard kan bruges selv i dårligere vejr.

Kørekomfort, brugervenlighed og sikkerhed øverst
FitNord Reach er førsteklasses for kørekomfort. De 10 '' rørløse dæk ruller hurtigt, giver fremragende greb og giver en jævn kørsel, når du kører på mere ujævne overflader. Kørsel er let: tænd, starthastighed ved at sparke og accelerere med tommelfingerknappen. Fartpilot aktiveres ved at trykke på gashåndtaget i mere end 6 sekunder. Et klart og simpelt display viser hastighed og batteriopladning. Tavlen er let at kontrollere, og de gummibelagte håndtag giver fremragende greb.

FitNord Reach elektriske kickboard stopper hurtigt og sikkert, når det er nødvendigt. Når bremsearmen skubbes ind, bremser både motoren og skivebremsen på de bageste dæk. Det blokeringsfri E-ABS-bremsesystem sikrer sikker og kontrolleret bremsning selv ved høje hastigheder. Det elektriske kickboard har også en mekanisk betjent fod- / fenderbremse, der presses mod baghjulet. Synet i mørket sikres med for- og baglygter, der aktiveres direkte fra styret. Bremselysene tændes under bremsning.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .