Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pokemon Julekalender 2021
Pokemon Julekalender 2021
Pokemon Julekalender 2021

1 / 3

Pokemon Julekalender 2021

434 kr.
Nedtælling til jul kan ikke blive bedre end dette!Pokemon udgav sit første pokemon-spil til Game Boy i 1995 i Japan, og siden da er pokemon hurtigt blevet en voksende tendens. I dag er der masser af forskellige karakterer, spillerkort, film, udstoppe
Læs mere

Nedtælling til jul kan ikke blive bedre end dette!

Pokemon udgav sit første pokemon-spil til Game Boy i 1995 i Japan, og siden da er pokemon hurtigt blevet en voksende tendens. I dag er der masser af forskellige karakterer, spillerkort, film, udstoppede dyr og meget mere. Men nu kan du tilføje pokemon adventskalender. Pokemon frigiver sin anden julekalender, og dette skal for en pokemon elsker.


I hver luge er der en fortielse i form af figurer og tilbehør. Denne kalender indeholder i alt 16 forskellige pokemon-tegn fra forskellige generationer samt 8 overraskelser. Tallene er lavet af hård plast og er omkring 5 cm høje.

Pokemon-logoet lyder sådan her: Gotta Open 'Em All!

Officielt licenseret produkt


Originalt boti-produkt

CE-mærket

Anbefalet fra 4 år

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .