Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Play, U Hugs, Lav din egen unikke og coole karakter, Scratch DJ

1 / 1

Play, U Hugs, Lav din egen unikke og coole karakter, Scratch DJ

179 kr.
U Hugs er serie samlerdukker, der kan tilpasses med forskelligt, udskifteligt tilbehør. Med en kombination af forskelligt tøj, hår og endda øjne og mund, kan børnene skabe deres helt egne og unikke dukker. Med U Hugs kan børnene slippe kreativiteten
Læs mere
U Hugs er serie samlerdukker, der kan tilpasses med forskelligt, udskifteligt tilbehør. Med en kombination af forskelligt tøj, hår og endda øjne og mund, kan børnene skabe deres helt egne og unikke dukker. Med U Hugs kan børnene slippe kreativiteten løs og prøve flere forskellige kombinationer, for at give dukken et så personligt look som muligt. Denne Scratch DJ U Hugs dukke er grøn og har lilla hår, der matcher tilbehøret. På maven har dukken en node og om halsen har Scratch DJ en bling-bling halskæde med et gyldent dollartegn. Scratch DJ har også et par sorte dødningehoveder, der matcher den sorte vest.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .